Σοκ στην Ουρουγουάη: Αυτοκτόνησε και τρίτος ποδοσφαιριστής!(pic)

Σοκ στην Ουρουγουάη: Αυτοκτόνησε και τρίτος ποδοσφαιριστής!(pic)

Η Ουρουγουάη γράφει τις πιο θλιβερές σελίδες στην ποδοσφαιρική ιστορία της, καθώς μέσα σε διάστημα έξι μηνών, έχουν αυτοκτονήσει τρεις παίκτες που αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της χώρας.

Σοκ έχει προκαλέσει στην Ουρουγουάη η δημοσιοποίηση ενός τρίτου περιστατικού αυτοχειρίας από παίκτη που αγωνίζεται στο ουρουγουανικό πρωτάθλημα. Λίγες ημέρες μετά τη δημοσιοποίηση της τραγικής είδησης της αυτοκτονίας του 38χρονου παίκτη της Βίγια Τερέσα, Γουίλιαμς Μαρτίνες, ένα νέο περιστατικό έρχεται να συμπληρώσει τον τραγικό απολογισμό.

Τα ξημερώματα της Παρασκευής (23/7) ο Εμιλιάνο Καμπρέρα έβαλε τέλος στη ζωή του, σκορπίζοντας την θλίψη στη χώρα. Μέσα σε 6 μήνες, η αυτοχειρία του 27χρονου μπακ της Μπόστον Ρίβερ κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ήταν η 3η στη σειρά.

Στην μακάβρια λίστα των αυτοκτονιών πρώτος ήταν ο  Σαντιάγο Γκαρσία, ο οποίος τον Φεβρουάριο του 2021 έγινε αυτόχειρας με δύο σφαίρες. Ο 30χρονος επιθετικός πάλευε χρόνια με την κατάθλιψη.

Ο Εμιλιάνο Καμπρέρα δεν είχε στο ιστορικό του κάποιο στοιχείο, το οποίο να παραπέμπει σε μία ψυχική νόσο ή καταθλιπτικές τάσεις και το περιστατικό είναι υπό διερεύνηση. Ωστόσο, ο τύπος της χώρας κάνει λόγο για μάχη με την κατάθλιψη λόγω οικογενειακών προβλημάτων.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ