Στην Τρίπολη ο Μοντέστο για να δει Δουβίκα, Πασαλίδη

Στην Τρίπολη ο Μοντέστο για να δει Δουβίκα, Πασαλίδη

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ του Ολυμπιακού παρακολούθησε από κοντά τους δύο νεαρούς παίκτες του Αστέρα Τρίπολης, κόντρα στον Παναθηναϊκό

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να «σαρώνει» την ελληνική αγορά για να καταλήξει στους παίκτες που μπορούν να αποτελέσουν το αύριοπ του συλλόγου. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν στραμμένη την προσοχή τους κατά βάση στους νεαρούς Ελληνες παίκτες του πρωταθλήματος, με τον νέο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ, Φρανσουά Μοντέστο να συγκεντρώνει στοιχεία για όσους έχουν ξεχωρίσει, πριν κάνει τις εισηγήσεις του στους Πειραιώτες.

Το απόγευμα του Σαββάτου, λοιπόν, ο Κορσικανός σκάουτ του Ολυμπιακού έδωσε το παρών στις εξέδρες του γηπέδου του Αστέρα Τρίπολης, με σκοπό να παρακολουθήσει από κοντά δύο παίκτες των γηπεδούχωνβ που έχουν προκαλέσει θόρυβο τη φετινή σεζόν. Ο λόγος για τον 21χρονο κεντρικό αμυντικό Τριαντάφυλλο Πασαλίδη και τον 18χρονο επιθετικό, Τάσο Δουβίκα, οι οποίοι αγωνίστηκαν βασικοί στη νίκη επί του Παναθηναϊκού.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι ο Ολυμπιακός έχει ήδη προχωρήσει τις ενέργειές για την απόκτηση του στόπερ Κωνσταντίνου Μαυροπάνου από τον ΠΑΣ Γιάννινα, αλλά δεν πρόκειται να σταματήσει, εφόσον ανακαλύψει κάτι αξιόλογο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ