Νεϊμάρ – «Η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014»

Νεϊμάρ – «Η χειρότερη περίοδος της καριέρας μου το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014»

Μιλώντας σε Μέσο της Βραζιλίας ο Νεϊμάρ αποκάλυψε πως η χειρότερη περίοδος στην καριέρα του ήταν το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2014, δύσκολα θα ξεχαστεί για τον Νεϊμάρ.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Παρί Σεν Ζερμέν τραυματίστηκε στην μέση κατά την διάρκεια του προημιτελικού με την Κολομβία, με αποτέλεσμα να απουσιάσει από την συντριβή που γνώρισε η «Σελεσάο» στον ημιτελικό από την Γερμανία με 7-1.

Μιλώντας στο «DAZN Brazil» ο Νεϊμάρ παραδέχτηκε πως η συγκεκριμένη περίοδος, ήταν και η πιο δύσκολη στην καριέρα του.

«Ηταν μια από τις χειρότερες στιγμές της καριέρας μου. Κατέστρεψε το όνειρό μου να συνεχίσω να παίζω στο Παγκόσμιο Κύπελλο. Οταν ένιωσα αυτόν τον πόνο στην μέση, θυμάμαι τον Μαρσέλο να προσπαθεί να με βοηθήσει, αλλά ήταν πραγματικά οδυνηρό. Μετά προσπάθησα να κουνήσω τα πόδια μου, αλλά δεν μπορούσα. Δεν είχα την δύναμη να σηκωθώ. Τους είπα: ‘Δεν μπορώ, δεν μπορώ, δεν νιώθω τίποτα’. Και ο γιατρός μου είπε: ‘Εχω δύο νέα, ένα καλό και ένα κακό’.

Του ζήτησα να μου δώσει πρώτα το κακό. Απάντησε: ‘Το κακό είναι ότι τελείωσε το Παγκόσμιο Κύπελλο’. Έκλαιγα, λέγοντας και τώρα τι γίνεται; Και μου είπε: ‘Για δύο εκατοστά, δεν θα ξαναπερπατούσες’. Έκλαιγα, ήμουν λυπημένος που έφυγα από το Παγκόσμιο Κύπελλο και λυπημένος που τραυματίστηκα», ανέφερε ο 29χρονος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ