Το μεγάλο «παζάρι» για τον Σιόβα ξεκίνησε

Το μεγάλο «παζάρι» για τον Σιόβα ξεκίνησε

«Φουντώνει» η συζήτηση γύρω από το όνομα του Δημήτρη Σιόβα.

Σε αναζήτηση ομάδας βρίσκεται ο Δημήτρης Σιόβας.

Ο 33χρονος σέντερ μπακ, ο οποίος τον περασμένο Αύγουστο είχε μείνει ελεύθερος από την Ουέσκα, ψάχνει για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, με την Θέλτα να είναι μια από τις ομάδες που ενδιαφέρονται για την απόκτησή του, σύμφωνα με τα ισπανικά ρεπορτάζ.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα στη χώρα της Ιβηρικής Χερσονήσου, οι Γαλιθιάνοι έχουν ξεχωρίσει την περίπτωση του Σιόβα, ο οποίος έχει μεγάλη εμπειρία από το ισπανικό πρωτάθλημα και έχει δώσει τα διαπιστευτήριά του αγωνιζόμενος σε Ουέσκα και Λεγανιές. Ο Ελληνας σέντερ μπακ αρέσει στους ανθρώπους της Θέλτα, με τους Ισπανούς μάλιστα να τονίζουν ότι ο συμπατριώτης μας έχει ρίξει αισθητά τις οικονομικές του απαιτήσεις.

«Ο Σιόβας στα 33 του είναι πιο επίκαιρος από ποτέ για τη Θέλτα από τη στιγμή που έχει μειώσει τις οικονομικές του βλέψεις και δεν έχει πρόβλημα να υπογράψει συμβόλαιο έως τη λήξη της σεζόν. Ο Σιόβας μπορεί με την εμπειρία του να γίνει ηγέτης στην άμυνα της Θέλτα και να βοηθήσει και του νεαρότερους παίκτες της ομάδας», αναφέρουν μεταξύ άλλων οι Ισπανοί, ενώ επισημαίνουν ότι «ο Σιόβας έχει την ευκαιρία ως ελεύθερος να ακούσει και άλλους συλλόγους που μπορεί να τον δελεάσουν».

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο 33χρονος σέντερ μπακ μετράει 134 συμμετοχές στη La Liga, έχοντας 5 γκολ και 1 ασίστ, ενώ συνολικά στην καριέρα του έχει 340 συμμετοχές, με 12 γκολ και 8 ασίστ σε 28.669 λεπτά συμμετοχής.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ