Φύσσας – «Είναι ένας ανοικτός όμιλος, τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε σημειώσει πρόοδο»

Φύσσας – «Είναι ένας ανοικτός όμιλος, τα τελευταία 2,5 χρόνια έχουμε σημειώσει πρόοδο»

O αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας, μίλησε για την κλήρωση της Εθνικής λέγοντας πως είναι ένας ανοικτός όμιλος, ενώ η ομάδα έχει κάνει βήματα προόδου τα τελευταία δύο χρόνια.

Η Εθνική ομάδα ποδοσφαίρου, η οποία βρίσκεται στην League C του UEFA Nations League θα βρει στον δρόμο της την Βόρειο Ιρλανδία, το Κόσοβο και μια εκ των Κύπρο ή Εσθονία. Οι δύο τελευταίες ομάδες θα δώσουν αγώνα μπαράζ, ώστε να γίνει γνωστή και η τέταρτη ομάδα του ομίλου.

O αθλητικός διευθυντής της Εθνικής Ανδρών Τάκης Φύσσας, μίλησε μετά την κλήρωση λέγοντας πως είναι ένας ανοικτός όμιλος και όλες οι ομάδες παίζουν για όλα τα αποτελέσματα είτε στην έδρα τους είτε εκτός. Επιπλέον, ανέφερε ότι η Εθνική ομάδα τα 2,5 χρόνια έχει δουλέψει πολύ και έχει κάνει βήματα προόδου.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Τάκης Φύσσας:  

«Αυτό είναι ένα χαρακτηριστικό της ομάδας του Κοσόβου, με το οποίο παίξαμε στα προκριματικά του Μουντιάλ. Η Βόρεια Ιρλανδία είναι μια σκληροτράχηλη ομάδα με βρετανικό στιλ ναι νοοτροπία. Μην ξεχνάμε ότι ήταν βαθμολογικά αδιάφορη στον τελευταίο της αγώνα των European Qualifiers και αφαίρεσε το δικαίωμα από την πρωταθλήτρια Ευρώπης Ιταλία να πάει απευθείας στο Κατάρ, καθώς θα παίξει μπαράζ. Πάντως, με την Βόρεια Ιρλανδία έχω ευχάριστες αναμνήσεις, αφού ήταν στον όμιλό μας όταν προκριθήκαμε στο EURO 2004. Για το ζευγάρι Κύπρος-Εσθονία, εύχομαι στην Κύπρο να κερδίσει, διότι πάντα θέλουμε να τα πηγαίνει καλά».

«Το θέμα, όμως, είμαστε εμείς. Ως ομάδα έχουμε δουλέψει τα τελευταία 2,5 χρόνια και έχουμε κάνει βήματα προόδου. Τότε θα βρισκόμαστε υπό τις οδηγίες ενός νέου προπονητή, αλλά πρέπει να διεκδικήσουμε τον μοναδικό στόχο, δηλαδή την πρωτιά, την άνοδο στην League Β και ίσως και κάποιο όφελος σε σχέση με τα προκριματικά του EURO 2024».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ