«Εγραψε ιστορία» ο Κατέ Φονσέκα

«Εγραψε ιστορία» ο Κατέ Φονσέκα

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκόραρε σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός Κατέ Φονσέκα έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκόραρε σε επαγγελματικό πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας.

Το καλοκαίρι του 2004 ο Εθνικός Αστέρας αγωνιζόταν στην τότε Β’ Εθνική κατηγορία και έφερε στην Ελλάδα για λογαριασμό του τον Κατέ Φονσέκα. Έτσι από το 2004 ο Βραζιλιάνος επιθετικός έγινε κάτοικος Ελλάδος αγωνιζόμενος σε αρκετές διαφορές ομάδες όπως στον Ολυμπιακό Βόλου, Καλαμάτα, Κόρινθο, ενώ τα τελευταία χρόνια έχει περάσει από ομάδες της Δωδεκανήσου.

Ο Κατέ Φονσέκα αγωνίζεται για λογαριασμό του ΑΟ Πυλίου και στο χθεσινό παιχνίδι κόντρα στον Κυανό Αστέρα Βάρης για την Γ’ Εθνική κατηγορία άνοιξε το σκορ για την ομάδα του και με το αυτό το τέρμα που πέτυχε έγινε ο έγινε ο μεγαλύτερος σε ηλικία ξένος ποδοσφαιριστής στην ιστορία που σκόραρε σε πρωτάθλημα Εθνικής κατηγορίας σε ηλικία 42 ετών, 9 μηνών και 29 ημερών.

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ