Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Φεράν με την Μπαρτσελόνα (vid)

Έτοιμος για το ντεμπούτο του ο Φεράν με την Μπαρτσελόνα (vid)

Ο Ισπανός επιθετικός δηλώθηκε στη La Liga, πήρε τη φανέλα με το «19» και ετοιμάζεται για το ντεμπούτο του στο ντέρμπι των ημιτελικών του Σούπερ Καπ κόντρα στη Ρεάλ.

Πανέτοιμη για το μεγάλο ντέρμπι με τη Ρεάλ Μαδρίτης είναι η Μπαρτσελόνα. Οι Κυπελλούχοι Ισπανίας αντιμετωπίζουν τη «Βασίλισσα» (12/1, 21:00) στο Ριάντ της Σαουδικής Αραβίας για τα ημιτελικά του Σούπερ Καπ και σε αυτό το παιχνίδι αναμένεται να εμφανιστούν πιο ενισχυμένοι από ποτέ ξανά τη φετινή σεζόν.

Το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα των «μπλαουγκράνα», Φεράν Τόρες, δηλώθηκε κανονικά την Τρίτη στη La Liga χάρη στη μείωση αποδοχών του Ουμτιτί και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το μεγάλο ματς. Ο Ισπανός είχε ταλαιπωρηθεί και από τον ιό τις τελευταίες μέρες, ωστόσο τόσο εκείνος όσο και ο Πέδρι που επίσης νοσούσε, είναι πλέον υγιείς και στη διάθεση του Τσάβι που θα κρίνει αν και πόσο θα αγωνιστούν.

Παραμονή του ντέρμπι με τους Μαδριλένους μάλιστα η Μπάρτσα παρουσίασε μέσω των social media και τη φανέλα του Τόρες ο οποίος θα αγωνίζεται με το νούμερο 19 στην πλάτη. Όπως είναι λογικό, η παρουσίασή του προκάλεσε ενθουσιασμό στον κόσμο της ομάδας που βλέπει σιγά σιγά το κλίμα να αλλάζει. Θυμίζουμε ότι πριν τον πρώην άσο της Σίτι, είχε προηγηθεί η επιστροφή του Ντάνι Άλβες ο οποίος έκανε μάλιστα ήδη το ντεμπούτο του.

Τα ευχάριστα όμως για τον Τσάβι δεν σταματούν στους Τόρες και Πέδρι, καθώς ακόμη τρεις πολύ σημαντικές μονάδες των Καταλανών επιστρέφουν και είναι έτοιμοι να παίξουν. Ο λόγος για τους Ανσού Φατί, Αραούχο και Φρένκι Ντε Γιονγκ οι οποίοι έχουν μπει σε φουλ ρυθμούς λύνοντας τα χέρια του Τσάβι.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε στην πρωτεύουσα της Σαουδικής Αραβίας το πρωί της Τρίτης και το βράδυ πραγματοποίησε την τελευταία της προπόνηση. Όποιος προκριθεί από το «Clasico» θα αντιμετωπίσει στον τελικό για την πρώτη κούπα της σεζόν μία από τις Μπιλμπάο ή Ατλέτικο που κοντράρονται στον άλλο ημιτελικό.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ