Υπεύθυνος Τύπου Αλ Γουάκρα – «Σταμάτησε η καρδιά του Κουλιμπαλί, χρειάστηκε ανάνηψη από τους γιατρούς»

Υπεύθυνος Τύπου Αλ Γουάκρα – «Σταμάτησε η καρδιά του Κουλιμπαλί, χρειάστηκε ανάνηψη από τους γιατρούς»

Σύμφωνα με τον υπεύθυνο Τύπου της Αλ Γουάκρα, η υγεία του Ουσμάν Κουλιμπαλί βελτιώνεται, ύστερα από το καρδιακό επεισόδιο που υπέστη κόντρα στην Αλ Ραγιάν.

Ευχάριστα νέα έχουμε για τον Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού και του Πλατανιά, ο οποίος κατέρρευσε στο 42ο λεπτό στο παιχνίδι της Αλ Γουάκρα κόντρα στην Αλ Ραγιάν, έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του και η κατάσταση της υγείας του βελτιώνεται συνεχώς, σύμφωνα με όσα δήλωσε ο υπεύθυνος Τύπου της ομάδας του Κατάρ, Μοχάμεντ αλ Σουλαϊτί.

Ο ίδιος μάλιστα επιβεβαίωσε ότι η καρδιά του 32χρονου αμυντικού από το Μάλι σταμάτησε και χρειάστηκε να γίνει ανάνηψη από τους γιατρούς.

«Η υγεία του Κουλιμπαλί είναι πιο σημαντική από τους τρεις βαθμούς και ο παίκτης άρχισε να αναπνέει. Θα πάμε στο νοσοκομείο για να τον δούμε», ανέφερε χαρακτηριστικά στα ΜΜΕ του Κατάρ, λίγα λεπτά έπειτα από το τρομακτικό περιστατικό.

Να σημειωθεί πως σύμφωνα με μαρτυρίες, παρόλο που βρισκόταν ασθενοφόρο στο γήπεδο, υπήρξε αναμονή περίπου δέκα λεπτών για να φτάσει στο γήπεδο νέο ασθενοφόρο, πιο εξοπλισμένο, ώστε ο Κουλιμπαλί να διακομιστεί στο νοσοκομείο.

Ακόμη, μαρτυρίες φιλάθλων αναφέρουν ότι λίγα λεπτά πριν καταρρεύσει ο παίκτης εμφανιζόταν καταβεβλημένος.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ