Πικέ σε Αντσελότι – «Εμείς δεν βγάζουμε την μπάλα όταν υπάρχει τραυματίας»

Πικέ σε Αντσελότι – «Εμείς δεν βγάζουμε την μπάλα όταν υπάρχει τραυματίας»

Μια έντονη λογομαχία κατα την διάρκεια του ημιτελικού του Σουπερ Καπ Ισπανίας είχαν οι Ζεράρ Πικέ και Κάρλο Αντσελότι.

Σε ένα από τα καλύτερα Clasico των τελευταίων ετών η Ρεάλ Μαδρίτης κατάφερε χάρη σε γκολ του Φεντερίκο Βαλβέρδε, να επικρατήσει με 3-2 της Μπαρτσελόνα και να πάρει την πρόκριση για τον τελικό του Σούπερ Καπ Ισπανίας.

Φυσικά όταν μιλάμε για μια μονομαχία ανέμεσα σε Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν θα μπορούσαν να λείψουν και οι εντάσεις, με τους Ζεράρ Πικέ και Κάρλο Αντσελότι να έχουν μια έντονη λογομαχία κατά την διάρκεια της αναμέτρησης.

Μετά το σφύριγμα της λήξης ο τεχνικός των «μερέγχες» ρωτήθηκε για το συγκεκριμένο περιστατικό. Όπως αποκάλυψε ο Ιταλός ζήτησε τον λόγο από τον αμυντικό των «μπαλουγκράνα», καθώς ενώ ο Βινίσιους ήταν πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο από ένα χτύπημα αυτός συνέχισε κανονικά το παιχνίδι.

Ο Πικέ απάντησε λέγοντας του πως η ομάδα του όταν βρίσκεται κάποιος πεσμένος στον αγωνιστικό χώρο, δεν πετά την μπάλα εκτός.

«Ήμουν θυμωμένος μαζί του. Του είπα ότι έπρεπε να είχε διώξει τη μπάλα εκτός γηπέδου όπως κάναμε μια φορά στο πρώτο ημίχρονο. Μου είπε ότι ποτέ δεν κλωτσούν την μπάλα σε τέτοιες καταστάσεις και είπα «συγγνώμη» και ότι δεν το ήξερα αυτό. Αυτό είναι σεβαστό, αν θέλουν να συνεχίσουν να παίζουν και να μην βγάζουν την μπάλα άουτ. Απλώς δεν το ήξερα αυτό», ανέφερε χαρακτηριστικά στη συνέντευξη Τύπου ο Κάρλο Αντσελότι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ