Και αστεράκι από τη Ρεάλ στον Ολυμπιακό!

Και αστεράκι από τη Ρεάλ στον Ολυμπιακό!

Ο Ολυμπιακός μετά τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά, είναι πολύ κοντά και στην απόκτηση του Ντιμπί Κεϊτά.

Ο Ολυμπιακός έχει φέρει στην Ελλάδα τον Μπαντιουγκού Φαντιγκά για να ολοκληρώσει την απόκτηση του, όπως αποκάλυψε to10.gr, όμως οι ερυθρόλευκοι δεν σταματάνε εδώ, αφού είναι πολύ κοντά σε ακόμη ένα σπουδαίο ταλέντο.

Συγκεκριμένα, ο Ολυμπιακός είναι μια ανάσα από την απόκτηση και του Ντιμπί Κεϊτά, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό εξτρέμ και είναι μόλις 18,5 ετών. Οι Πειραιώτες κινήθηκαν κάτω από άκρα μυστικότητα τις τελευταίες μέρες και είναι έτοιμοι για διπλό «μπαμ» με γνώμονα το παρόν αλλά και το μέλλον του συλλόγου.

Ο Κεϊτά είναι ακόμη μια περίπτωση που έχει «ανακαλύψει» το τμήμα σκάουτινγκ του συλλόγου και αναμένεται να έρθει στην Ελλάδα, όπως συνέβη και με τον Φαντιγκά και να βάλει την υπογραφή του σε συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Αξίζει να σημειωθεί πως ο νεαρός ποδοσφαιριστής παίζει στα τμήματα των Ακαδημιών της Ρεάλ Μαδρίτης και συγκεκριμένα στην Κ19, έχοντας ενταχθεί εκεί από το 2016, όταν αποχώρησε από τη Ράγιο Βαγιεκάνο.

Είναι αριστεροπόδαρος μεσοεπιθετικός, έχει καταγωγή από το Μάλι, όμως έχει ισπανική υπηκοότητα. Έχει αγωνιστεί με όλες τις μικρές ομάδες της βασίλισσας, όχι όμως με την πρώτη ομάδα, παρότι έχει συμμετάσχει σε προπονήσεις. Ο Ντιμπί Κεϊτά θεωρείται ένα από τα καλύτερα πρότζεκτ στη Κ19 των μερένχες και ο Ολυμπιακός είναι σε επαφές για να τον φέρει κι αυτόν στο λιμάνι.

Η προοπτική που δίνει ο Ολυμπιακός είναι πολύ μεγάλη, αφού οι ερυθρόλευκοι έχουν καταφέρει να αποκτήσουν πολλούς ποδοσφαιριστές με λίγα χρήματα και να εκτοξεύσουν την αξία τους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα όλο και περισσότερα αστεράκια του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου να βλέπουν τον Ολυμπιακό ως σκαλοπάτι και βήμα προς τα εμπρός στην καριέρα τους, μιας και τα παραδείγματα των τελευταίων ετών είναι πάρα πολλά όσον αφορά το πως εξελίσσει ο Ολυμπιακός ποδοσφαιριστές.

Τα πιο μεγάλα παραδείγματα είναι αναμφίβολα οι Αφρικανοί, Μαντί και Αγκιμπού Καμαρά, Παπέ Αμπού Σισέ, Ουσεϊνού Μπα, αλλά και φυσικά περιπτώσεις όπως ο Κώστας Τσιμίκας που αποτελεί έναν από τους κορυφαίους μπακ στην Ευρώπη σε μια από τις καλύτερες ομάδες της Γηραιάς Ηπείρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ