Η Γκέτεμποργκ εξετάζει την περίπτωση του Μπάρκα

Η Γκέτεμποργκ εξετάζει την περίπτωση του Μπάρκα

Πλέον είναι δεδομένο πως η Γκέτεμποργκ βρίσκεται σε αναζήτηση τερματοφύλακα με τον Βασίλη Μπάρκα να ετοιμάζεται να αποχωρήσει από την Σέλτικ.

Ο Βασίλης Μπάρκας με την μέχρι τώρα παρουσία του στην Σέλτικ δεν έχει καταφέρει να πείσει με την απόδοση του τον Άγγελο Ποστέκογλου και το πιο πιθανό σενάριο είναι να αποχωρήσει άμεσα από την Σκωτσέζικη ομάδα.

Πλέον ο Έλληνας τερματοφύλακας είναι ο τρίτος της Σέλτικ πίσω από τους Χαρτ και Μπέιν, με τον Βασίλη Μπάρκα να φαίνεται πως αναζητά μια νέα πρόκληση στην καριέρα του και το πιο πιθανό είναι ότι θα παραχωρηθεί είτε ως δανικός, είτε θα φύγει με μεταγραφή από τους Σκωτσέζους.

Η Γκέτεμποργκ, όπως ανακοίνωσε και ο αθλητικός της διευθυντής Πόντους Φάρνερουντ, ψάχνει για τερματοφύλακα και σύμφωνα με τις πληροφορίες από τα αγγλικά μέσα εξετάζουν την περίπτωση του Βασίλη Μπάρκα.

Πριν από λίγο καιρό «ναυάγησε» η φημολογούμενη μετακίνηση του Μπάρκα στην Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ενώ η περίοδος των μεταγραφών στην Σουηδία διαρκεί μέχρι τα τέλη Μαρτίου, όποτε υπάρχει αρκετός καρός ακόμα για να φανεί ο Έλληνας τερματοφύλακας θα μετακομίσει στην Γκέτεμποργκ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ