Σανκαρέ: Έμεινε ελεύθερος μετά τις καταγγελίες για εκφοβισμό από τον πρόεδρο της Γκιρεσούνσπορ

Σανκαρέ: Έμεινε ελεύθερος μετά τις καταγγελίες για εκφοβισμό από τον πρόεδρο της Γκιρεσούνσπορ

Ο πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού Γιουνούς Σανκαρέ, έμεινε ελεύθερος από τη Γκιρεσούνσπορ, μετά τις καταγγελίες του για εκφοβισμό από τον πρόεδρο του συλλόγου.

Ο Γιουνούς Σανκαρέ την περασμένη εβδομάδα σε συνέντευξη του στην γαλλική «Equipe», προχώρησε σε σοβαρές καταγγελίες, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας απείλησε την ασφάλειά του, ενώ βρήκε το σπίτι του άδειο και με κομμένο το ρεύμα.

Σήμερα (15/2) ανακοινώθηκε το «συναινετικό διαζύγιο» των δυο πλευρών, με τον 32χρονο μέσο να μένει ελεύθερος, έξι μήνες μετά τη μεταγραφή του από το «τριφύλλι».

Ο Σενεγαλέζος κατέγραψε εννέα συμμετοχές με συνολικά 418 αγωνιστικά λεπτά, χωρίς να σκοράρει ή να μοιράσει ασίστ.

Αναλυτικά όσα είχε δηλώσει στην «Equipe» ο Σανκαρέ: 

«Ανησυχώ πραγματικά για την ασφάλειά μου. Αυτή τη στιγμή είμαι στο αυτοκίνητό μου ακόμα, για να μπορώ να φορτίζω το τηλέφωνό μου, επειδή μου άδειασαν το σπίτι και κόπηκε το ρεύμα και το internet. Απειλείται η ασφάλειά μου. Μετά από ένα ματς, όλα άλλαξαν, δεν έπαιξα ξανά και μετά από λίγο ξεκίνησαν να μου βάζουν κάποια γελοία πρόστιμα. Έμεινα σιωπηλός.

Τελικά, μου ζήτησαν να μειώσω το μισθό μου. Δεν δέχτηκα και ο πρόεδρος με απείλησε, λέγοντάς μου: «Να ξέρεις ότι δύσκολα μπορώ να κρατήσω τους οπαδούς μας. Αν σου συμβεί κάτι, δεν είναι δικό μου πρόβλημα»».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ