Μπαρτσελόνα: Εκτός με Νάπολι ο Ντεπάι

Μπαρτσελόνα: Εκτός με Νάπολι ο Ντεπάι

Η Μπαρτσελόνα δεν θα έχει στη διάθεση της τον Μέμφις Ντεπάι για το πρώτο παιχνίδι με τη Νάπολι για τους «32» του Europa League.

Ο Μέμφις Ντεπάι δεν θα μπορέσει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα την Πέμπτη (17/02), στον πρώτο αγώνα των «32» του Europa League με την Νάπολι.

Ο Ολλανδός στράικερ δεν έχει ακόμη ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού που τον έχει κρατήσει εκτός δράσης για περισσότερο από ένα μήνα. Το τελευταίο ματς που έπαιξε ήταν το Clasico του ισπανικού Super Cup με την Ρεάλ Μαδρίτης, στις 12 Ιανουαρίου.

Από τότε δεν έχει καταφέρει να προπονηθεί με την υπόλοιπη ομάδα. Ειπώθηκε ότι θα μπορούσε να είναι έτοιμος με την Αλαβές, αλλά από τότε η επιστροφή του έχει καθυστερήσει.

Ήταν σχεδόν βέβαιο πως θα βρισκόταν στο «Καμπ Νόου» την Πέμπτη, αλλά τα πράγματα δεν κύλησαν σύμφωνα με τις εκτιμήσεις. Ο Τσάβι εξάλλου δεν επιθυμεί να ρισκάρει με τίποτα τη συμμετοχή του διεθνούς στράικερ, έτσι ώστε ν΄ αποφύγει τυχόν υποτροπή, αλλά και διότι στη δεδομένη χρονική περίοδο διαθέτει επιθετικούς που θα μπορούσε να μην χρησιμοποιήσει μετά τις τελευταίες μεταγραφές.

Η πρόβλεψη είναι πως δεν θα είναι έτοιμος ούτε για το κυριακάτικο (20/02) ματς εναντίον της Βαλένθια. Από κει και πέρα η επιστροφή του μπορεί να εκτιμηθεί ανάλογα με το πώς θα εξελίσσεται τις επόμενες ημέρες. Σε περίπτωση βελτίωσης θα μπορέσει να ενισχύσει την Μπαρτσελόνα στη ρεβάνς με τη Νάπολι.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ