Στην εντατική διάσημος προπονητής – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Στην εντατική διάσημος προπονητής – Δίνει μάχη για τη ζωή του

Ο πρώην προπονητής, Τζον Τόσακ νοσεί από κορωνοϊό και μετά την επιδείνωση της κατάστασης της υγείας του εισήχθη σε Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Ο θρύλος της Λίβερπουλ και πρώην προπονητής της εθνικής Ουαλίας, Τζον Τόσακ, το τελευταίο διάστημα νοσεί από κορωνοϊό και μετά την επιδείνωση της κατάστασης του κρίθηκε απαραίτητο να εισαχθεί στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Πιο συγκεκριμένα ο η κατάσταση της υγείας του 72χρονου επιδεινώθηκε, καθώς νοσεί από βαριά πνευμονία και κρίθηκε η εισαγωγή στην εντατική σε νοσοκομείο της Βαρκελώνης, σύμφωνα με την εφημερίδα El Diario Vasco.

Βέβαια, όπως αναφέρουν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης, ο Ουαλός που ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Κάρντιφ πριν ενταχθεί στην Λίβερπουλ εισήχθη εσπευσμένα στο νοσοκομείο την περασμένη Δευτέρα (21/2) με αναπνευστικές δυσκολίες, αφού νόσησε από κορωνοϊό το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες η κατάσταση της υγείας του έχει επιδεινωθεί τις τελευταίες ώρες, καθώς αν και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική τα επίπεδα του οξυγόνου του πέφτουν διαρκώς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ