Γιάρεμτσουκ: «Όλη η Ουκρανία σας ευχαριστεί για την υποστήριξη σας»

Γιάρεμτσουκ: «Όλη η Ουκρανία σας ευχαριστεί για την υποστήριξη σας»

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ μετά το τέλος της αναμέτρησης της Μπενφίκα με την Γκιμαράες μέσω μιας ανάρτησης θέλησε να ευχαριστήσει τον κόσμο για την στήριξη του.

Ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ πέρασε αλλαγή στο 62′ λεπτό της αναμέτρησης στο παιχνίδι της Μπενφικά με την Γκιμαράες για το Πορτογαλικό πρωτάθλημα και χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο σε ένδειξη συμπαράστασης για όσα διαδραματίζονται στην Ουκρανία τις τελευταίες μέρες.

Ο Ουκρανός επιθετικός των Αετών της Λισαβόνας κατά την είσοδο του στο ματς πήρε το περιβραχιόνιο του αρχηγού, ενώ την στιγμή εκείνη ολόκληρο το γήπεδο πρόσφερε σε αυτόν ένα θερμό standing ovation, για τις δύσκολες στιγμές που ζει η χώρα του μετά την εισβολή της Ρωσίας.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο νεαρός επιθετικός της Μπενφίκα με μια ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έσπευσε να ευχαριστήσει τους φίλους της για την στήριξη τους προς τον ίδιο, ενώ τόνισε πως αυτό που έκαναν θα μείνει για πάντα στην μνήμη των Ουκρανών.

Aναλυτικά όσα έγραψε ο Ρόμαν Γιάρεμτσουκ: 

«Αγαπητοί οπαδοί της Μπενφίκα, συμπαίκτες, προσωπικό, διοίκηση και λαέ της Πορτογαλίας. Όλη η Ουκρανία σας ευχαριστεί για την υποστήριξή σας. Ο ουκρανικός λαός θα θυμάται αυτή τη στιγμή για το υπόλοιπο της ζωής του. Το χειροκρότημα σας δεν είναι για εμένα, το χειροκρότημα σας για όλο τον κόσμο και τους στρατιώτες που προστατεύουν την οικογένειά μου, τους φίλους μου και όλη την Ουκρανία».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ