Αποκλεισμός-σοκ για την Τότεναμ (1-0 παρ.) – Δύσκολη πρόκριση για την Κρίσταλ Πάλας (2-1, vids)

Αποκλεισμός-σοκ για την Τότεναμ (1-0 παρ.) – Δύσκολη πρόκριση για την Κρίσταλ Πάλας (2-1, vids)

Η Μίλντεσμπρο επικράτησε με 1-0 στην παράταση (0-0 κδ) της Τότεναμ και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup - Δύσκολη πρόκριση για την Κρίσταλ Πάλας, η οποία πήρε τη νίκη με 2-1 απέναντι στη Στόουκ.

Μετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η Μίντλεσμπρο (ομάδα της Championship) κατάφερε να πετάξει εκτός και την Τότεναμ από το FA Cup, καθώς επικράτησε με 1-0 στην παράταση της ομάδας του Αντόνιο Κόντε και πήρε τεράστια πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Τα «σπιρούνια» είχαν τον έλεγχο του παιχνιδιού στο πρώτο μέρος, με τη Μίντλεσμπρο να δημιουργεί ευκαιρίες στο δεύτερο 45λεπτο, αλλάο Γιορίς κράτησε όρθια την ομάδα του, στέλνοντας το ματς στην παράταση.

Στο 96′ ο Κρις Γουάιλνερ πέρασε στο ματς τον Κόμπερν, ο οποίος ήταν κι αυτός που βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα, σκοράροντας στο 107′ για το 1-0 που έμεινε ως το τέλος και χάρισε τη σπουδαία νίκη-πρόκριση στη Μίντλεσμπρο.

Κρίσταλ Πάλας – Στόουκ 2-1

Η Κρίσταλ Πάλας δυσκολεύτηκε αλλά πήρε τη νίκη με 2-1 κόντρα στη Στόουκ και προκρίθηκε στην επόμενη φάση του Κυπέλλου Αγγλίας.

Η Πάλας προηγήθηκε στο 53′ με τον Κουγιατέ, αλλά η Στόουκ ισοφάρισε πέντε λεπτά αργότερα με τον Τάιμον (1-1). Το γκολ της νίκης για την Πάλας σημείωσε ο Ρίντεβαλντ στο 82′, διαμορφώνοντας το τελικό 2-1.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ