Λούτον Τάουν – Τσέλσι 2-3: Γλίτωσε το «κάζο» η Τσέλσι και πέρασε στους «8» του FA Cup

Λούτον Τάουν – Τσέλσι 2-3: Γλίτωσε το «κάζο» η Τσέλσι και πέρασε στους «8» του FA Cup

Παρότι βρέθηκε δύο φορές πίσω στο σκορ, η Τσέλσι νίκησε τελικά με 3-2 τη Λούτον Τάουν και προκρίθηκε στα προημιτελικά του FA Cup.

Σε μία περίεργη ημέρα για ολόκληρο τον οργανισμό, η Τσέλσι «φλέρταρε» με ένα μεγάλο «κάζο». Ενώ η υπόθεση του Ρομάν Αμπράμοβιτς καλύπτει τα πάντα στο «μπλε» στρατόπεδο, η ομάδα του Τόμας Τούχελ έκανε τα εύκολα… δύσκολα για τον εαυτό της, ωστόσο η διαφορά ποιότητας με τη Λούτον Τάουν ήταν αρκετή για να της δώσει το εισιτήριο για τα προημιτελικά του FA Cup.

Παρότι η Τσέλσι έμεινε δύο φορές πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο, ο Τίμο Βέρνερ φώναξε «παρών» στο δεύτερο ημίχρονο, σκόραρε μια φορά, έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Ρομέλου Λουκάκου ο οποίος σκόραρε και οι «μπλε» επικράτησαν τελικά με 3-2 της Λούτον, εξασφαλίζοντας την παρουσία τους στους «8» του FA Cup!

Η Λούτον άνοιξε το σκορ με το… καλημέρα, με τον Μπερκ να κάνει το 1-0 στο 2ο λεπτό της αναμέτρησης. Η Τσέλσι ωστόσο πήρε τον έλεγχο και μετά από συνεχόμενες ευκαιρίες ισοφάρισε με τον Σαούλ στο 27ο λεπτό. Κι όμως, η Λούτον έκανε το 2-1 στο 40ο λεπτό με τον Κόρνικ και πήρε εκ νέου το προβάδισμα.

Οι αλλαγές του Τούχελ στο δεύτερο μέρος άλλαξαν την εικόνα, ο Βέρνερ ισοφάρισε στο 68′ και δέκα λεπτά αργότερα έδωσε πάσα πάρε-βάλε στον Λουκάκου ο οποίος έκανε το 3-2 και έδωσε την πρόκριση στην Τσέλσι.

ΛΟΥΤΟΝ: Στιρ (14’ Ίστεντ), Μπερκ, Λοκίερ, Ποτς, Μπελ, Μπέρι (63’ Ζερόμ), Όσο, Κιόσο, Γκόμες (76΄Χίλτον), Μούσκβε (76’ Σνόντγκρας), Κόρνικ (63’ Κάμερον)

ΤΣΕΛΣΙ: Κέπα, Χάντσον Οντόι (61’ Βέιλ), Σαρ, Ρίντιγκερ, Λόφτους Τσικ, Ζορζίνιο (76’ Τζέιμς), Σαούλ, Μάουντ, Κένεντι (61’ Πούλισικ),  Λουκάκου, Βέρνερ

Στο άλλο παιχνίδι:

Σαουθάμπτον – Γουέστ Χαμ 3-1

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ