Στον τελικό του Copa Del Rey η Μπέτις έπειτα από 17 χρόνια (1-1)

Στον τελικό του Copa Del Rey η Μπέτις έπειτα από 17 χρόνια (1-1)

Η Μπέτις ήρθε ισόπαλη 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο, και σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του πρώτου ματς, πήρε την πρόκριση για τον τελικό του Copa Del Rey έπειτα από το 2005.

Η Ρεάλ Μπέτις στον τελικό του Κυπέλλου Ισπανίας μετά από 17 ολόκληρα χρόνια. Οι Ανδαλουσιανοί ήρθαν ισόπαλοι 1-1 με τη Ράγιο Βαγιεκάνο και πήραν την πρόκριση καθώς στο πρώτο ματς είχαν νικήσει με 2-1. Συνδετικός κρίκος των δύο τελικών ο τεράστιος Χοακίν, ο οποίος το 2005 ήταν βασικός και είχε σηκώσει την κούπα και απόψε αγωνίστηκε για δέκα περίπου λεπτά. Τη Βαλένθια θα αντιμετωπίσει η Μπέτις στον μεγάλο τελικό.

Στο 6ο μόλις λεπτό ο Ζιντάν έσωσε εντυπωσιακά μετά από κεφαλιά του Χουάνμι ενώ στο 17’ ο Έντγκαρ έσωσε μετά από σουτ του Άλβαρο Γκαρσία. Στο 36’ oΖιντάν έσωσε εντυπωσιακά με τα πόδια το σουτ του Άλεξ Μορένο και στο 54’ το σουτ του Σις πέρασε μόλις έξω

Στο 58’ ο Ζιντάν σταμάτησε και το σουτ του Καρβάλιοο οποίος έχασε μεγάλη ευκαιρία και στο 69’ ενώ στο 73’ ο Φεκίρ μόνος του με τον Ζιντάν, πλάσαρε πάνω του. Τρία λεπτά αργότερα το σουτ του Κανάλες πέρασε πάνω από τα δοκάρια και στο 80’ ο Μπεμπέ με τρομερή εκτέλεση φάουλ από τα 25 μέτρα, έκανε το 0-1.

Στο 83ο λεπτό ο Ζιντάν πραγματοποίησε μεγάλη επέμβαση σε εκτέλεση φάουλ του Φεκίρ και στη συνέχεια ο Μπαλίου έδιωξε στη γραμμή ενώ στο 90+2’ ο Χοακίν έβγαλε κάθετα στον Κανάλες που έκανε το γύρισμα από αριστερά και ο Ιγκλέσιας πλάσαρε εξ επαφής για το 1-1.

ΜΠΕΤΙΣ: Μπράβο, Έντγκαρ Γκονζάλες, Μορένο (90+5′ Γουαρδάδο), Σαμπαλί, Πετσέγια, Καρβάλιο, Ροντρίγκες, Κανάλες, Γουίλιαν Ζοσέ (86’ Ιγκλέσιας), Χουάνμι (82’ Χοακίν), Φεκίρ

ΡΑΓΙΟ: Ζιντάν, Μπαλίου, Φραν Γκαρσία, Μάριο Σουάρεθ (77′ Σιλά), Κατένα, Άλβαρο Γκαρσία (89’ Κέβιν Ροντρίγκες), Βαλεντίν, Σις (62’ Κομεσάνια), Τρέχο, Γκουαρντιόλα (77′ Μπεμπέ), Ίσι Παλαθόν (62’ Εντεκά)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ