Μπέτις – Βιγιαρεάλ 0-2: Διπλό Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ

Μπέτις – Βιγιαρεάλ 0-2: Διπλό Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ

Τεράστια νίκη για τη Βιγιαρεάλ, που πέρασε από το «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» επικρατώντας με 2-0 και μείωσε στους τρεις βαθμούς τη διαφορά της από την 4η Μπαρτσελόνα.

Διπλό Ευρώπης για τη Βιγιαρεάλ μέσα στην Ανδαλουσία!

Με μία τρομερή εμφάνιση, η ομάδα του Ουνάι Έμερι έφτασε σε μία τεράστια νίκη, επικρατώντας με 2-0 της Μπέτις μέσα στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν» για την 23η αγωνιστική της La Liga.

«Τρίποντο».. χρυσάφι για το «κίτρινο υποβρύχιο» που έφτασε τους 35 βαθμούς, έπιασε εξάδα και μείωσε στους δύο βαθμούς τη διαφορά της από την 4η Μπαρτσελόνα, έχοντας ωστόσο και ένα ματς περισσότερο από τους «μπλαουγκράνα».

«Πλήγμα» για την Μπέτις, η οποία πλέον κινδυνεύει σοβαρά, καθώς βρίσκεται μόλις στο +2 από την Μπαρτσελόνα και στο +4 από την 5η Ατλέτικο Μαδρίτης.

Από ένα γκολ σε κάθε ημίχρονο για τους φιλοξενούμενους που είχαν γενικότερα το πάνω χέρι στο παιχνίδι. Στο 41ο λεπτό ο Πάου Τόρες έκανε το 1-0 για τη Βιγιαρεάλ, ενώ το τελικό 2-0 διαμόρφωσε στο 83ο λεπτό ο Καπουέ.

ΜΠΕΤΙΣ: Ρουί Σίλβα, Μπάρτρα, Πετσέγια, Μπεγερίν, Μιράνδα, Γουαρδάδο (59’ Ρόδρι), Κανάλες, Ροντρίγκες, Ζοσέ (59’ Ιγκλέσιας), Χουάνμι (83’ Ρουϊμπάλ), Φεκίρ (86’ Τέγιο)

ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Ρουγί, Αλμπιόλ, Αλμπέρτο (76’ Λο Σέλσο) Μορένο, Πάου Τόρες, Καπού, Φόιθ (63’ Οριέ), Πεδράθα, Αλκάθερ (63’ Ντανζουμά), Παρέχο, Τσουκβουέζε (76’ Πίνο), Χεράρδ Μορένο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ