Ξεσπάσε κατά του Τίμοστσουκ ο Μαλινόφσκι επειδή μένει στη Ρωσία!

Ξεσπάσε κατά του Τίμοστσουκ ο Μαλινόφσκι επειδή μένει στη Ρωσία!

Τα «πυρά» του προς το πρόσπωπο του συμπατριώτη του Ανατόλι Τίμοστσουκ εξαπέλυσε ο Ουκρανός άσος της Αταλάντα Ρουσλάν Μαλινόφσκι για το γεγονός πως αυτός παραμένει στη Ρωσία έκει όπου εργάζεται για την Ζενίτ.

Στο στόχαστρο πολλών Ουκρανών έχει μπει το τελευταίο διάστημα ο Ανατόλι Τίμοστουκ. Σε αντίθεση με όλους τους συμπατριώτες που εργάζονταν στην Ρωσία και αποχώρησαν μετά την εισβολή στην πατρίδα τους, εκείνος παραμένει στην Αγία Πετρούπολη, όπου εργάζεται ως βοηθός προπονητή στη Ζενίτ από το 2017.

Αυτό το γεγονός προκάλεσε την οργή του Ουκρανού άσου της Αταλάντα, ο οποίος άσκησε δριμεία κριτική προς το πρόσωπο του συμπατριώτη του.

«Δεν ξέρω γιατί μένει ακόμη εκεί. Ρωτήστε τον. Μου είναι δύσκολο να το σχολιάσω και μου προκαλεί έκπληξη. Δεν μπορώ να εξηγήσω τη στάση του, αλλά τη θεωρώ λάθος. Δεν ξέρω πώς θα ζήσει με αυτό, αλλά το βέβαιο είναι πως πλέον δεν θα θεωρείται θρύλος του ουκρανικού ποδοσφαίρου, 100%! Με όλα αυτά που συμβαίνουν όλοι έχουν διαγράψει τις υπηρεσίες του στην πατρίδα μας», τόνισε.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ