Τίμοστσουκ: Σιωπά για τη ρωσική εισβολή και η Ουκρανία του αφαιρεί τίτλους και βραβεία!

Τίμοστσουκ: Σιωπά για τη ρωσική εισβολή και η Ουκρανία του αφαιρεί τίτλους και βραβεία!

Ο Ανατόλι Τίμοστσουκ τηρεί σιγή ιχθύος για την ρωσική εισβολή με αποτέλεσμα η ουκρανική ομοσπονδία την αφαίρεση όλων των τίτλων και βραβείων που έχει κατακτήσει!

Ο πρώην αρχηγός της Ουκρανίας και νυν βοηθός προπονητή στη Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης, τηρεί σιγή ιχθύος για την ρωσική ειβολή στην Ουκρανία, με αποτέλεσμα να έχει μπει στο μάτι του κυκλώνα από τους… συμπατριώτες του.

Ο ρέκορντμαν της Ουκρανίας δεν έχει προβεί ακόμη σε κάποια δήλωση για την εισβολή των ρωσικών στρατευμάτων στα πάτρια εδάφη του, την ίδια ώρα που εξακολουθεί να βρίσκεται στο τεχνικό τιμ της Ζενίτ.

Η ουδέτερη στάση που έχει κρατήσει μέχρι στιγμής έχει εξοργίσει αρκετούς στην πατρίδα του, με ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Ουκρανίας να του αφαιρεί το προπονητικό δίπλωμα και να εισηγείται μέχρι και την αφαίρεση όλων των τίτλων και διακρίσεων που έχει κατακτήσει!

«Από την έναρξη της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, ο Τίμοστσουκ, πρώην αρχηγός της εθνικής ομάδας της Ουκρανίας, όχι μόνο δεν έκανε δημόσιες δηλώσεις για το θέμα, αλλά ούτε διέκοψε την συνεργασία του και με ρωσικό σύλλογο. Την ώρα που ένας άλλος σύλλογος, η Μπάγερν, δημοσιεύει ανακοινώσεις και ενεργεί υποστηρικτικά στην Ουκρανία, ο Τίμοστσουκ συνεχίζει να παραμένει σιωπηλός και να δουλεύει σε σύλλογο του επιτιθέμενου. Κάνοντας τη συνειδητή επιλογή του, ο Τίμοστσουκ καταστρέφει την εικόνα του ουκρανικού ποδοσφαίρου και παραβιάζει τον κώδικα δεοντολογίας και του ευ αγωνίζεσθαι της ομοσπονδίας» ανέφερε μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Ομοσπονδίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ