Ο Μιγκέλ Βαν Νταμ πέθανε στα 28 από λευχαιμία

Ο Μιγκέλ Βαν Νταμ πέθανε στα 28 από λευχαιμία

Ο τερματοφύλακας της Σερκλ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Ντάμε, έχασε τη σκληρή μάχη που έδινε από το 2016 με τη λευχαιμία και έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 28 ετών.

Έπειτα από σκληρή μάχη με τη λευχαιμία από το 2016, ο τερματοφύλακας της Σερλκ Μπριζ, Μιγκέλ Βαν Νταμ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 28 ετών αφήνοντας πίσω του την σύζυγο του και την κόρη τους.

Ο 28χρονος τερματοφύλακας διαγνώστηκε με λευχαιμία το 2016 μετά από εξετάσεις ρουτίνας στις οποίες υποβλήθηκε το καλοκαίρι πριν από την έναρξη της προετοιμασίας της ομάδας του και από τότε έδωσε μια άνιση μάχη που τελικά δεν κατάφερε να την κερδίσει.

Παρά τις θεραπείες που απέδωσαν κι επέστρεψε στα γήπεδα το 2019, ένα χρόνο αργότερα ο εφιάλτης επέστρεψε πιο επιθετικά και λίγες μέρες πριν μάθει ότι θα γίνει πατέρας και αυτή τη φορά οι γιατροί τον είχαν προετοιμάσει πως τα πράγματα θα είναι πολύ πιο δύσκολα αυτή τη φορά.

Έτσι, τα ξημερώματα της 29ης Μαρτίου άφησε την τελευταία του πνοή σε ηλικία μόλις 28 ετών, με το θάνατό του να βυθίζει σε πένθος το βελγικό ποδόσφαιρο αλλά πάνω από όλα τους δικούς του ανθρώπους.

Την είδηση του θανάτου του την έκανε γνωστή η σύζυγος του με μια ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπου τον αποχαιρετούσε με τον δικό της ξεχωριστό τρόπο.

Αναλυτικά όσα ανέφερε η σύζυγος του: 

«Ο πιο αγαπημένος μας άνθρωπος, ο μπαμπάς, έφυγε για τον τελευταίο του αγώνα απόψε, έναν αγώνα που δεν μπορεί πια να κερδηθεί. Μας άφησες, αλλά το έκανες ξανά με τον τρόπο σου πολύ δυνατά. Πολέμησες σαν λιοντάρι.».

«Είμαστε τόσο ευγνώμονες για το ποιος ήσουν. Παράδειγμα για πολλούς. Με έκανες να συνειδητοποιήσω ότι δεν ισχύει η φράση τα παρατάω. Ακόμα κι αν υπήρχε μόνο αυτή η μικρή αναλαμπή επιτυχίας, πάντα το ξεπερνούσες».

«Ξεκουράσου τώρα μωρό μου, έχεις περισσότερα από όσα κέρδισες. Τώρα είσαι απαλλαγμένος από κάθε πόνο. Σε αγαπάμε πολύ. Μια μεγάλη αγκαλιά από τα δύο κορίτσια σου».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by KYANA (@kyanadobbelaere)

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ