Τσέφεριν: «Η Ρεάλ έχει εννέα ζωές, η θέση στον τελικό απέδειξε την καθαρότητα της UEFA»

Τσέφεριν: «Η Ρεάλ έχει εννέα ζωές, η θέση στον τελικό απέδειξε την καθαρότητα της UEFA»

Ο Αλεξάντερ Τσέφεριν μίλησε για τον τελικό του Champions League και για την... καθαρότητα της UEFA.

Την καθαρότητα των διοργανώσεων της UEFA υπερασπίστηκε ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσέφεριν, μιλώντας στη σλοβενική ιστοσελίδα 24ur.com Sport για τους τελικούς του Champions League ανδρών και γυναικών.

Το έκανε δίνοντας ως παράδειγμα ότι η Ρεάλ Μαδρίτης και η Μπαρτσελόνα, σύλλογοι που υπερασπίζονται την ευρωπαϊκή Super League, βρίσκονται στους τελικούς του Champions League ανδρών και γυναικών, απέναντι σε Λίβερπουλ και Λιόν, αντίστοιχα.

«Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τη Ρεάλ Μαδρίτης, φυσικά, αν και δεν έχω καμία επαφή με τη διοίκηση του συλλόγου αυτή τη στιγμή. Αλλά η θέση της Ρεάλ στον τελικό του Champions League είναι απόδειξη του πόσο καθαρές είναι οι διοργανώσεις της UEFA. Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα είναι στους τελικούς ανδρών και γυναικών. Κανείς δεν έχει παρέμβει διαφορετικά», διαβεβαίωσε ο Τσέφεριν.

Ο πρόεδρος της UEFA μίλησε για τον τελικό του Παρισιού ανάμεσα στη Ρεάλ Μαδρίτης και τη Λίβερπουλ: «Στους ημιτελικούς, αμφέβαλα ότι η Ρεάλ θα μπορούσε να αποκλείσει τη Μάντσεστερ Σίτι, ειδικά μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι. Αλλά προφανώς έχουν εννέα ζωές ως γάτες. Είναι μια έμπειρη ομάδα» τόνισε ο Τσέφεριν, προσθέτοντας ότι «κατά τη γνώμη μου, στην άμυνα είναι κακή. Έχει τον θαυματουργό Καρίμ Μπενζεμά, που έχω πει πολλές φορές ότι είναι, κατά τη γνώμη μου, ένας από τους πιο υποτιμημένους παίκτες στην ιστορία του ποδοσφαίρου. Όσο μεγαλύτερος είναι ο Λούκα Μόντριτς, τόσο καλύτερος είναι».

Σχετικά με τη Λίβερπουλ, εξήγησε ότι «έχει νεότερους παίκτες και διαθέτει πολύ σημαντική εμπειρία στον τελικό. Δεν θα τολμούσα να προβλέψω τον νικητή, κατά γενικό κανόνα κρίνω λάθος. Θα είναι ένας απίστευτα ενδιαφέροντος τελικός» συμπλήρωσε ο Τσέφεριν.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ