Τσέφεριν: «Ίδιες προτάσεις για Εμπαπέ από Ρεάλ, Παρί – Δεν θα μας πει η Ρεάλ τι θα κάνουμε»

Τσέφεριν: «Ίδιες προτάσεις για Εμπαπέ από Ρεάλ, Παρί – Δεν θα μας πει η Ρεάλ τι θα κάνουμε»

Τα πυρά του για ακόμη μια φορά προς την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης εξαπέλυσε ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσέφεριν με αφορμή τα όσα έχουν ειπωθεί για την ανανέωση του Εμπαπέ με την Παρί.

Αλεξάντερ Τσεφέριν εναντίον Ρεάλ Μαδρίτης για ακόμη μια φορά. Ο πρόεδρος της UEFA τα έβαλε για ακόμη μια φορά με την πλευρά της Ρεάλ Μαδρίτης με αφορμή όσα έχουν ειπωθεί από πλευράς La Liga κατόπιν σχετικής διαμαρτυρίας των Μαδριλένων, μετά την απόφαση του Εμπαπένα ανανεώσει με την Παρί Σεν Ζερμέν.

«Οι κανονισμοί του Financial Fair Play είναι πολύ αυστηροί. Όποιος σέβεται τους κανόνες μας είναι ευπρόσδεκτος στις διοργανώσεις μας. Όποιος δεν τους σέβεται δεν είναι.Ούτε η Ρεάλ Μαδρίτης, ούτε κανένας άλλος θα πει στην UEFA τι θα κάνει. Είναι αγανακτισμένοι από τη μία οπτική γωνία, αλλά από όσο ξέρω, η πρότασή τους ήταν παρόμοια με αυτή της Παρί.

Έχω πει πολλές φορές και θα το πω ξανά. Πείτε μου ένα επιχείρημα γιατί δεν πρέπει να είναι ιδιοκτήτες μιας ομάδας…», είπε ο Σλοβένος αναφερόμενος σε ομάδες που διοικούνται από ολόκληρα κράτη και συμπλήρωσε:

«Αν λέτε ότι οι σύλλογοι ανήκουν στους οπαδούς, δεν νομίζετε ότι οι άλλοι αγγλικοί σύλλογοι έχουν ιδιοκτήτες από τις Ηνωμένες Πολιτείες, κάποιους από τη Μέση Ανατολή, έχουν ιδιοκτήτες από την Αγγλία. Άρα, είναι ακριβώς η ίδια κατάσταση και πραγματικά έχω βαρεθεί αυτές τις κατηγορίες χωρίς συγκεκριμένους λόγους. Θέλω να μάθω ποιος παραβίασε τους κανόνες και τότε θα τιμωρηθεί».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ