Επιστρέφουν στη Superleague 2 Προοδευτική και Μακεδονικός

Επιστρέφουν στη Superleague 2 Προοδευτική και Μακεδονικός

Ο Μακεδονικός και η Προοδευτική κλείδωσαν την άνοδό τους και από την επόμενη σεζόν θα αγωνίζονται στη Superleague 2.

Ολοκληρώθηκε σήμερα το ειδικό πρωτάθλημα των πρωταθλητών της Γ’ Εθνικής για την άνοδο στη Super League 2. Την Παναχαϊκή και τον Αγροτικό Αστέρα θα ακολουθήσουν στις επαγγελματικές κατηγορίες η Προοδευτική και ο Μακεδονικός.

Στο πιο κρίσιμο παιχνίδι, ο Μακεδονικός έμεινε στο 2-2 με τον ΠΑΟ Ρουφ και πήρε την άνοδο. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης προηγήθηκε στο 18′ με γκολ του Γαρύφαλλου, για να έρθει η ισοφάριση με τον Νιτσάκο να κάνει το 1-1 στο 38′. Στο 84’ ο Γαρύφαλλος βρήκε ξανά δίχτυα, κάνοντας το 1-2 και ο Φιλιμέγκας ισοφάρισε σε 2-2 στο 86’.

Η Προοδευτική ήθελε μόνο νίκη κόντρα στην πρωταθλήτρια των μπαράζ Παναχαϊκή και έδειξε από νωρίς τις προθέσεις της. Στο 7’ ο Αλεξίου πέτυχε το 1-0 και στο 30’ έγινε το 2-0 χάρη σε αυτογκόλ του Τσακμάκη. Το μόνο που κατάφεραν οι Πατρινοί ήταν να μειώσουν στο 90+2’ με τον Κέρι στο τελικό 2-1.

Τέλος, Ηλιούπολη πήρε τη νίκη κόντρα στον αδιάφορο Ηρακλή Λάρισας με σκορ 5-2. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 3-0 στο πρώτο μέρος με γκολ των Μπουσάι στο 3’, Ζέλο με πέναλτι στο 10’ και Μπάξτον στο 30’, αλλά οι Λαρισαίοι μείωσαν στις καθυστερήσεις σε 3-1 με τον Γκίκα. Στο 58’ ο Παπαδόπουλος μείωσε εκ νέου σε 3-2. Ο Γεμιστός στο 62’ πέτυχε το 4-2 για την Ηλιούπολη και στο 86’ έγινε το 5-2 με τον Ταβάρες.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:

Ηλιούπολη-Ηρακλής Λάρισας 5-2
Προοδευτική-Παναχαϊκή 2-1
ΠΑΟ Ρουφ-Μακεδονικός 2-2
Ρεπό: Αγροτικός Αστέρας

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ