Η ΑΕΚ στοχεύει Πασαλίδη με… σιγαστήρα

Η ΑΕΚ στοχεύει Πασαλίδη με… σιγαστήρα

Η ΑΕΚ παρακολουθεί την περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη και βρίσκεται με το δάχτυλο στην σκανδάλη. Πως ο Έλληνας στόπερ του Αστέρα, που ήταν κλεισμένος απο τον Ολυμπιακός είναι ξανά διαθέσιμος στην αγορά 

Η ΑΕΚ παραδοσιακά ψωνίζει σταθερά από την ελληνική αγορά, αφού ο Δημήτρης Μελισσανίδης τρέφει αδυναμία στα ταλέντα της χώρας μας. Αν παρατηρήσετε κάθε χρόνο υπάρχει τουλάχιστον έναν καλό χτύπημα με τους Μπακασέτα, Μπάρκα και Γιακουμάκη να αποτελούν τα τελευταία παραδείγματα.

Διαβάζω ότι στο στόχαστρο βρίσκονται οι Αλμπάνης και Μασούρας, οι οποίοι παρακολουθούνται στενά αλλά εγώ θα διαφωνήσω ως προς την προτεραιότητα και το πιο καυτό όνομα της ελληνικής ατζέντας το οποίο δεν αποκαλύπτεται για πολλούς και διάφορους λόγους.

Όμως για αυτό τον λόγο βρισκόμαστε εμείς εδώ. Δίχως δόση υπερβολής ο νούμερο ένα εγχώριος μεταγραφικός στόχος του Νίκου Λυμπερόπουλου είναι ο Τριαντάφυλλος Πασαλίδης! Ο κεντρικός αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης αποτελεί μεγάλη καψούρα της ΑΕΚ αλλά κάτι τέτοιο δεν μπορεί να βγει στην δημοσιότητα διότι ο Ολυμπιακός που τον είχε κλείσει τον Γενάρη, μπορεί να ενεργοποιήσει ακόμα την συμφωνία. Οπότε αν ξέρει ότι ψάχνεται η ΑΕΚ, τότε δεν αποκλείεται να προχωρήσει το πακέτο Ιγκόρ- Πασαλίδη, που του είχε στοιχήσει περίπου στο ενάμισι εκατομμύριο. Με λίγα λόγια η τιμή πώλησης του 22χρονου αμυντικού κυμαίνεται στις 700-800.000 ευρώ.

Από την στιγμή που το “deal” με τον Ολυμπιακό έχει παγώσει, ο ατζέντης του παίκτη, Αντώνης Αποστολόπουλος έχει καταφύγει και στην αγορά της Ιταλίας, στην οποία έχει πολύ καλές άκρες. Κάτω από άκρα μυστικότητα έχει φέρει αρκετούς σκάουτ και τον έχουν τσεκάρει, οπότε δεν αποκλείεται να προκύψει κάτι και από εκεί. Προτεραιότητα του ποδοσφαιριστή φυσικά και θα αποτελέσει μια μεταγραφή στο εξωτερικό παρά να μετακομίσει σε άλλη ελληνική ομάδα. Ο ΠΑΟΚ λογικά είναι εκτός… παιχνιδιού αφού οι σχέσεις του με τον ατζέντη του Πασαλίδη είναι κάκιστες.

Εφόσον κανένα από τα παραπάνω σενάρια δεν πραγματοποιηθούν τότε θεωρήστε δεδομένο ότι η ΑΕΚ θα καταθέσει πρόταση και θα προσπαθήσει να κάνει δικό της τον Πασαλίδη. Όμως είναι ένα παιχνίδι υπομονής και τακτικής…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ