«Ακούστηκε» για Παναθηναϊκό – Πηγαίνει στο MLS

«Ακούστηκε» για Παναθηναϊκό – Πηγαίνει στο MLS

Ο Παναθηναϊκός ασχολήθηκε για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα με την περίπτωση του Αλεσάντρο Σεπφ αλλά πλέον ο παίκτης κινείται για άλλες... πολιτείες.

Ο Παναθηναϊκός επιστρέφει στην Ευρώπη μετά από χρόνια και θέλει να είναι πανέτοιμος για το Europa Conference League αλλά και για την επόμενη σεζόν στην Ελλάδα.

Έτσι, εκτός από την προετοιμασία του, «ψάχνεται» έντονα μα και προσεκτικά στο μεταγραφικό παζάρι. Μια περίπτωση που στην αρχή τον ενδιέφερε και την κυνήγησε αρκετά, ήταν αυτή του Αλεσάντρο Σεπφ με τον οποίο είχε πραγματοποιήσει μεγάλη προσπάθεια.

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως οι συναντήσεις των δύο πλευρών ήταν αρκετές, στην προσπάθεια του συλλόγου να τον «κλείσει».

Διαβάστε επίσης: «Βόμβα» στον Παναθηναϊκό – Ρώτησε για πρώην wonderkid της Μπαρτσελόνα (Vids)

Όμως σε καμία από αυτές δεν βγήκε «λευκός καπνός», λόγω των υψηλών απαιτήσεων της πλευράς του Αυστριακού μέσου, αλλά και αργότερα (όταν αυτές μειώθηκαν) εξαιτίας των διαφορετικών προτεραιοτήτων που είχε το τριφύλλι εκείνη τη περίοδο.

Έτσι μετά το «άκυρο» που του έριξε ο Παναθηναϊκός σε ακόμα μια προσπάθεια του να γίνει «πράσινος», το περασμένο Σάββατο, ο Σεπφ φαίνεται πως ταξιδεύει για την άλλη πλευρά του Ατλαντικού και το Mls.

Συγκεκριμένα όλα δείχνουν πως την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο θα αγωνίζεται στους Βανκούβερ Γουάιτκαπς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ