Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών

Πρώην παίκτης του Παναθηναϊκού συνελήφθη για εμπόριο ναρκωτικών

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής Μέντες Ντα Σίλβα, ο οποίος έχει αγωνιστεί στον Παναθηναϊκό, συνελήφθη στην για ξέπλυμα μαύρου χρήματος και εμπόριο ναρκωτικών

Ο Μέντες Ντα Σίλβα, παλαίμαχος Ολλανδός ποδοσφαιριστής, συνελήφθη στην χώρα του για ξέπλυμα μαύρου χρήματος αλλά και για εμπόριο ναρκωτικών, σύμφωνα με Ολλανδικά ΜΜΕ.

Ο πρώην μέσους του Παναθηναϊκού, ο οποίος αγωνίστηκε στην Super League τη διετία2013-15, είχε δώσει στις αρχές αρκετούς λόγους να τον υποπτευθούν.

Συγκεκριμένα, είχε στρέψει τα βλέμματα των Ολλανδικών αρχών καθώς πραγματοποιούσε αναλήψεις μεγάλων ποσών, και μετά από έρευνα ήρθε η σύλληψη του στο πάρτι γενεθλίων του.

Διαβάστε επίσης: «Μαλώσαμε και τη σκότωσα – Της έκλεισα τη μύτη και το στόμα» – Τι είπε στους αστυνομικούς ο 20χρονος γυναικοκτόνος

Ο 40χρονος θα οδηγηθεί τη Δευτέρα (8/8), στον ανακριτή έτσι ώστε να αποφασιστεί αν θα μείνει ελεύθερος υπό όRους η αν θα κριθεί προφυλακιστέος μέχρι τη δίκη του.

Ο Ντα Σίλβα τη διετία που φόρεσε τα πράσινα αγωνίστηκε 60 φορές σε όλες τις διοργανώσεις, ενώ κατέκτησε και ένα κύπελλο Ελλάδας το 2014.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ