Το μεγάλο εμπόδιο της ΑΕΚ για τον Μοντέρο

Το μεγάλο εμπόδιο της ΑΕΚ για τον Μοντέρο

Ο Φρανσίσκο Μοντέρο μπορεί να παρουσιάζεται ως νο1 στόχος της ΑΕΚ για τα μετόπισθεν, όμως η υπόθεση του μόνο έυκολη δεν είναι...

Η ΑΕΚ δείχνει να είναι έτοιμη να καλύψει μια από τις βασικές «τρύπες» του ρόστερ, με τα επόμενα 24ωρα να αναμένονται «καυτά». Η απόκτηση ενός δεύτερου στόπερ που θα «δέσει» με τον Ντομαγκόι Βίντα στο κέντρο της άμυνας αποτελεί εδώ και αρκετές εβδομάδες προτεραιότητα για τον Ματίας Αλμέιδα. Και η Ένωση είναι πολύ κοντά στο να βάλει (αίσιο) τέλος στο εν λόγω… σήριαλ.

Ο Φρανσίσκο Μοντέρο παρουσιάζεται ως βασικός στόχος για τους «κιτρινόμαυρους». Ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, που ήταν συμπαίκτης του Βίντα στην Μπεσίκτας, φαίνεται να βρίσκεται πολύ ψηλά στη λίστα του Δικεφάλου, του οποίου το ενδιαφέρον για τη συγκεκριμένη περίπτωση επιβεβαιώνεται και από τα τουρκικά ΜΜΕ.

Διαβάστε επίσης: Παναθηναϊκός: Γερά στο παιχνίδι για Αλεξανδρόπουλο και η Σπόρτινγκ Λισσαβόνας

Μάλιστα, ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα κάνουν λόγο για πρόταση της ΑΕΚ ώστε να κάνει δικό της τον Μοντέρο με τη μορφή δανεισμού και οψιόν για το επόμενο καλοκαίρι, ενώ και ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής δείχνει να βλέπει θετικά την προοπτική να αγωνιστεί στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, αφού ψάχνεται για μια νέα πρόκληση στην καριέρα του.

Αλλά…

Πέρα από το τι θέλουν οι «κιτρινόμαυροι» και ο παίκτης, έχει αρκετή σημασία και η επιθυμία της ομάδας του, της Μπεσίκτας. Η οποία δεν είναι ξεκάθαρη μέχρι στιγμής, αλλά υπάρχουν κάποια συγκεκριμένα δεδομένα, τα οποία καθιστούν περίπλοκη την εν λόγω περίπτωση για την Ένωση.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πληροφορίες από την Τουρκία, οι «μαυραετοί» φαίνεται πως θα χάσουν τον βασικό τους κεντρικό αμυντικό, τον Γουέλιντον Σίλβα Σόουζα. Τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, όμως υπάρχει ενδιαφέρον προς το πρόσωπο του Βραζιλιάνου από Αραβία μεριά και η τουρκική ομάδα δεν θα πει «όχι» αν φτάσει στα χέρια της κάποια ικανοποιητική πρόταση.

Σε περίπτωση λοιπόν, που ο Γουέλιντον αποχωρήσει από την Μπεσίκτας, κάτι το οποίο μοιάζει να είναι αρκετά πιθανό, τα πράγματα θα δυσκολέψουν πολύ για την ΑΕΚ όσον αφορά την υπόθεση του Φρανσίσκο Μοντέρο. Και αυτό γιατί ο Ισπανός άσος είναι η νο1 εναλλακτική λύση του Γουέλιντον.

Βέβαια, η ενδεχόμενη πώληση του Βραζιλιάνου μπορεί ναι μεν να κάνει πιο δύσκολο το έργο της Ένωσης, όμως δεν σημαίνει απαραίτητα ότι δεν θα υπάρχουν ελπίδες. Η Μπεσίκτας ψάχνεται πολύ όσον αφορά τους στόπερ. Χαρακτηριστικό παράδειγμα το ενδιαφέρον της για τον μεταγραφικό στόχο του Ολυμπιακού, Άλβαρο Γκονζάλεζ. Οπότε με ή χωρίς Γουέλιντον, η ΑΕΚ μπορεί να ελπίζει ότι θα κάνει δικός της τον Μοντέρο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ