«Ντου» των Ολλαδών κατά του Ρομάνο: «Κλέβει ειδήσεις»! (pic)

«Ντου» των Ολλαδών κατά του Ρομάνο: «Κλέβει ειδήσεις»! (pic)

Επίθεση της «De Telegraaf» κατά του Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με το ολλανδικό Μέσο να υποστηρίζει ότι ο Ιταλός δημοσιογράφος «κλέβει» ειδήσεις!

Είναι ο πιο γνωστός δημοσιογράφος του πλανήτη αυτή τη στιγμή. Ο «γκουρού» των μεταγραφών. Ο άνθρωπος που ξέρει τις μεταγραφικές κινήσεις των ομάδων, πριν καν τις… μάθουν εκείνες.

Ο λόγος φυσικά για τον Φαμπρίτσιο Ρομάνο. Ο Ιταλός δημοσιογράφος φημίζεται για τις πολλές μεταγραφικές του αποκαλύψεις, έχοντας και το δικό του σλόγκαν «Here we go».

Διαβάστε επίσης: Ολυμπιακός: Με στόχο το four-peat και το 48ο!

Σύμφωνα ωστόσο με τους Ολλανδούς, οι ειδήσεις που αναπαράγει ο Ρομάνο δεν είναι δικές του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ολλανδική «De Telegraaf», ο Ιταλός δημοσιογράφος «κλέβει» τις ειδήσεις που βάζει, καθώς οι περισσότερες είναι… copy-paste, σύμφωνα πάντα με τους Ολλανδούς.

«Μια μέρα σαν σήμερα (σ.σ. Παρασκευή). Μπορείτε ήδη να το δείτε: δύο λεπτά μετά τον Μάικ, ο Φαμπρίτσιο Ρομάνο έρχεται με «πολύ αποκλειστικά νέα» για τον Άντονι, ο οποίος δεν συμμετείχε στην προπόνηση στον Άγιαξ. Τότε ολόκληρη η Ευρώπη σκέφτεται: ουάου, είναι στην κορυφή. Αλλά απλώς κλέβει όλες τις ειδήσεις από κάθε δημοσιογράφο από κάθε χώρα.

Κλέβει επίσης τις ειδήσεις από τον Μάικ Φέργουεϊ. Αλλά δεν πειράζει, επιτρέπεται», προσθέτει ο Φαν ντερ Κράαν. «Μόνο αυτού του είδους οι άντρες συμπεριφέρονται σαν να έχουν τις επαφές και το δίκτυο παντού, αλλά τελικά: copy-paste», αναφέρεται στο δημοσίευμα.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ