Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Πάνω από 100 οι νεκροί

Ανείπωτη τραγωδία στην Ινδονησία: Πάνω από 100 οι νεκροί

Περισσότεροι από 100 είναι οι επιβεβαιωμένοι νεκροί μέχρι στιγμής στην Ινδονησία μετά τα άγρια επεισόδια που έγιναν στο ντέρμπι της Αράμπα με την Περσεμπάγια.

Ανατριχιαστικές είναι οι εξελίξεις και οι ειδήσεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από την ανείπωτη τραγωδία της Ινδονησίας στο ντέρμπι της Αράμπα με την Περσεμπάγια.

Ένας ποδοσφαιρικός αγώνας ο οποίος πέρασε σε δεύτερη μοίρα, μετά την εισβολή του κόσμου μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τις πληροφορίες να σοκάρουν καθώς τα θύματα αυξάνονται συνεχώς ώρα με την ώρα.

Διαβάστε επίσης: Στα χέρια του η πρώτη κούπα αρκεί να…

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες από τη χώρα, ο αριθμός των θυμάτων μέχρι στιγμής ξεπερνάει τα 100, με τον επικεφαλής γενικό επιθεωρητή της αστυνομίας της Ανατολικής Ιάβας, Νίκο Αφίντα να έχει αναφέρει πως 127 άνθρωποι έχουν χάσει μέχρι στιγμής τη ζωή τους μετά τα σφοδρά επεισόδια που σημειώθηκαν στον αγωνιστικό χώρο.

Από την άλλη, ο ιστότοπος Intred ανέφερε ότι τα θύματα μεταφέρθηκαν σε δύο νοσοκομεία, όπου και επιβεβαιώθηκαν 110 θάνατοι. Λίγη ώρα αργότερα ωστόσο ο Επικεφαλής του Γραφείου Υγείας της Περιφέρειας Μαλάνγκ, Βιγιάντο Βιγιόγιο, επιβεβαίωσε και άλλα θύματα…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ