Σοκ! Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς σε ματς στην Ινδονησία (vids, pic)

Σοκ! Πληροφορίες για δεκάδες νεκρούς σε ματς στην Ινδονησία (vids, pic)

Αδιανόητη τραγωδία στην Ινδονησία μετά το τέλος ποδοσφαιρικής αναμέτρησης. Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον 60 νεκρούς!

Σκηνές αποκάλυψης εκτυλίχθηκαν μετά το τέλος της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης, Αράμπα- Περσεμπάγια για το πρωτάθλημα της Ινδονησίας. Πιο συγκεκριμένα οργισμένο πλήθος εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο, με τις δυνάμεις καταστολής να βομβαρδίζουν με δακρυγόνα.

Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα να προκληθεί πανικός με πολλά άτομα να τρέχουν και να ποδοπατούνται, ενώ υπήρξαν αμέτρητα περιστατικά με λιποθυμίες. Αυτό που ακολούθησε όμως ξεπερνά κάθε προηγούμενο.

Διαβάστε επίσης: Με Μαρσέλο ο Ολυμπιακός κόντρα στον Ατρόμητο!

Αρκετές μαρτυρίες κάνουν λόγο πως υπήρξε και η χρήση όπλων, με τις συγκρούσεις των αστυνομιών δυνάμεων με το πλήθος, να έχουν ως αποτέλεσμα δεκάδες νεκρούς.

Τα επεισόδια επεκτάθηκαν και σε χώρους εκτός γηπέδου, όπου δεκάδες οχήματα τυλίχθηκαν στις φλόγες, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο και για εγκληματικές ενέργειες.

Μάλιστα η Κυβέρνηση διέταξε την αναβολή του πρωταθλήματος, για μια εβδομάδα, ενώ έχουν ξεκινήσει ήδη οι έρευνες για να αποδοθούν ευθύνες. Τέλος υπάρχει μεγάλη ανησυχία πως ο αριθμός των νεκρών θα αυξηθεί σημαντικά, σε μια αναμφίβολα από τις μεγαλύτερες τραγωδίες στην ιστορία του ποδοσφαίρου.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ