Τα δύο αυτόγραφα του Πάουλο Φούτρε: Ο θρύλος της Ατλέτικο πήρε την υπογραφή του Μέσι – Με ποιον έκανε το ίδιο;

Τα δύο αυτόγραφα του Πάουλο Φούτρε: Ο θρύλος της Ατλέτικο πήρε την υπογραφή του Μέσι – Με ποιον έκανε το ίδιο;

Ο Λιονέλ Μέσι έγινε μόλις ο δεύτερος παίκτης που υπογράφει αυτόγραφο σε μπλούζα της Ατλέτικο Μαδρίτης για χάρη του Πάουλο Φούτρε. Ο πρώτος; Ντιέγκο Μαραντόνα...

Το παρών στο Ντα Λουζ για να παρακολουθήσει την αναμέτρηση της Μπενφίκα με την Παρί Σεν Ζερμέν έδωσε χθες, ο Πάουλο Φούτρε, πρώην σπουδαίος ποδοσφαιριστής που έχει «φάει» με το κουτάλι τα πορτογαλικά γήπεδα, με θητεία σε όλα τα κορυφαία κλαμπ της χώρας, Πόρτο, Μπενφίκα και Σπόρτινγκ. Έχει αγωνιστεί επίσης σε Μαρσέιγ, Μίλαν, Γουέστ Χαμ και Ατλέτικο.

Ο 56χρόνος παλαίμαχος εξτρέμ δεν έχασε την ευκαιρία και συνάντησε από κοντά τον Λιονέλ Μέσι, με τον οποίο επακολούθησε ένα πρωτοφανές περιστατικό. Ο Πορτογάλος του ζήτησε να του υπογράψει αυτόγραφο σε μπλούζα της Ατλέτικο Μαδρίτης.

Διαβάστε επίσης: Ο Μίτσελ ζήτησε τουρνουά λόγω…Μουντιάλ τον Νοέμβριο

Λίγο αργότερα με ποστ στα social media ο Πορτογάλος πρωην ποδοσφαιριστής έκανε γνωστό πως ο Μέσι  είναι ο δεύτερος ποδοσφαιριστής από τον οποίο ζητάει αυτόγραφο, με τον πρώτο να είναι ένας επίσης Αργεντίνος, ο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ενώ παράλληλα στάθηκε και στην σεμνότητα του σούπερ σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν.

Αναλυτικά όσα γράφονται στο πόστ:

«Πέρα από τη σεμνότητα, είδα μόνο δύο αριστεροπόδαρους που μου φάνηκαν πολύ καλύτεροι από εμένα. Δύο Αργεντινοί. Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ήταν ο μόνος παίκτης που ζήτησα αυτόγραφο για μένα το 1987. Σήμερα ζήτησα από τον Λιονέλ Μέσι το δεύτερο»

 

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ