Φιλική ισοπαλία για ΑΕΚ Β’ και Προοδευτική στο «Σεραφείδειο» (2-2)

Φιλική ισοπαλία για ΑΕΚ Β’ και Προοδευτική στο «Σεραφείδειο» (2-2)

ΑΕΚ Β' και Προοδευτική ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο «Σεραφείδειο».

Η ΑΕΚ Β’ ήρθε ισόπαλη με 2-2 κόντρα στην Προοδευτική σε φιλικό αγώνα προπονητικού χαρακτήρα που διεξήχθη κεκλεισμένων των θυρών στο «Σεραφείδειο» των Σπάτων.

Η Ένωση ήταν αυτή που μπήκε πιο δυνατά στο ματς και αφού απείλησε με τον Χριστόπουλο, έκανε το 1-0 στο 10′ όταν ο Γερολέμου δοκίμασε ένα δυνατό σουτ από μακρινή απόσταση, η μπάλα έσκασε μπροστά στον Αστρά, τον ξεγέλασε και κατέληξε στα δίχτυα. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήταν άμεση καθώς στο 19′ ήρθε το 1-1 με κοντινό πλασέ του Γιαννιτσάνη.

Διαβάστε επίσης: Από τον Παναθηναϊκό στους Μπουλς: Αυτός είναι ο νέος συμπαίκτης του Κώστα Αντετοκούνμπο

Οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες για δεύτερο γκολ, το οποίο βρήκε τελικά η ΑΕΚ Β’ στο 71′. Ο Γεωργέας έκλεψε τη μπάλα από δεξιά, έκανε τη σέντρα και ο Ευθύμης Χριστόπουλος στο δεύτερο δοκάρι με κεφαλιά έκανε το 2-1. Και πάλι όμως η Προοδευτική είχε απάντηση. Στο 86′ ο Φλένσμποργκ έφυγε απέναντι από τον Θεοχάρη και πλάσαρε σωστά για το 2-2 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.

ΑΕΚ Β’: Χατζηεμμανουήλ (46′ Θεοχάρης) Σταμούλης, Χριστοφιλόπουλος, Τρούμπουλος, Παρράς, Ρουκουνάκης (85′ Νουλας) Μουστακόπουλος (63′ Πιτιλάκος) Σκόνδρας (70′ Γεωργέας) Γερολέμου (46′ Πάπα) Σπυριδάκης, Χριστόπουλος (85′ Λέλεκας).

Προοδευτική: Αστράς, Νταβιώτης, Σινγκ, Φαζός, Καρίκι, Ποτουρίδης, Μαρκοπουλιώτης, Μεγαρίτης, Παυλίδης, Γιαννιτσάνης, Ευθυμίου.
Αγωνίστηκαν και οι Παντελίδης, Τσακίρης, Φλένσμποργκ, Αλεξίου, Αλίμπε, Αγγελόπουλος, Πάβλας, Γιόβιτς.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ