Τα… γύρισε ο Διακοφώτης: Oι απειλές για αποχωρήσεις και… Ερντογάν πήγαν περίπατο!

Τα… γύρισε ο Διακοφώτης: Oι απειλές για αποχωρήσεις και… Ερντογάν πήγαν περίπατο!

Το πρωτοπαλίκαρο της... εξυγίανσης, ο Παναγιώτης Διακοφώτης έκανε μυθική... κωλοτούμπα λίγες μέρες μετά τις απειλές για αποχώρηση της ΕΠΣ Δωδεκανήσου για την Τουρκία λόγω μητρώου.

Ο Παναγιώτης Διακοφώτης, που επί χρόνια είναι ένα από τους… αγωνιστές της ΕΠΟ και της «εξυγίανσης» έκανε μυθική… κωλοτούμπα μέσα σε λίγες ώρες.

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσου έβγαλε μια ανακοίνωση την Παρασκευή στην οποία έλεγε πως κάποια σωματεία ανεπίσημα σκέφτονται να πάνε να παίξουν ποδόσφαιρο στην Τουρκία λόγω της κατάστασης που επικρατεί με το μητρώο, προκαλώντας τη σφοδρή αντίδραση του Λευτέρη Αυγενάκη.

Σήμερα, ωστόσο η Ένωση Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου, της οποία ηγείται ο Διακοφώτης προχώρησε σε μια… αναθεώρηση της αρχικής της ανακοίνωσης μετά το ζήτημα που προέκυψε με την αναφορά στην Τουρκία και τη συμμετοχή ομάδων στα πρωταθλήματα της γειτονικής χώρας, αλλάζοντας άρδην τα όσα έλεγε λίγα 24ωρα νωρίτερα.

Μέσω της νέας ανακοίνωσης, η διοργανώτρια αρχή κάνει λόγο για «αναζήτηση από τη Δευτέρα ουσιαστικών λύσεων για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων», ενώ δείχνει πως όλο αυτό ήταν μια «επινόηση» του προέδρου της, μιας και ο νόμος του Αυγενάκη απαγορεύει σε μη εγγεγραμμένα σωματεία να χρησιμοποιούν δημόσιες εγκαταστάσεις.

Αναλυτικά, το πλήρες κείμενο αναφέρει:

«Κατόπιν επικοινωνίας του προέδρου τηςΈνωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Δωδεκανήσου κ. Παναγιώτη Διακοφώτη με τους αγανακτισμένους παράγοντες των αθλητικών σωματείων, που δυσανασχετούν με την αποβολή τους από το πρωτάθλημα της εκάστοτε κατηγορίας της Δωδεκανήσου λόγω μη εγγραφής τους στο Μητρώο, διευκρίνισαν ότι η αναφορά τους στη γείτονα χώρα, και μάλιστα σε επικοινωνία που είχαν με το υπουργείο Αθλητισμού, ήταν προϊόν αγανάκτησης που έχουν επέλθει λόγω της υποχρεωτικότητας και σχεδόν αντισυνταγματικής απόφασης τους υπουργείου για τη συμμετοχή τους ή όχι στο εκάστοτε πρωτάθλημα και ότι φυσικά δεν υπάρχει καμία περίπτωση να αποτελέσει γεγονός.

Μια διαδικασία αρκετά πολύπλοκη που δημιουργεί θέματα στην ομαλή λειτουργία των σωματείων. Η συμμετοχή στο Μητρώο έπρεπε να είναι δικαίωμα και όχι υποχρέωση.

Ο κύριος Διακοφώτης κατανοώντας την ταλαιπωρία και την αβεβαιότητα τους διαβεβαίωσε ότι από τη Δευτέρα θα αναζητηθούν ουσιαστικές λύσεις για την ομαλή διεξαγωγή των πρωταθλημάτων».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ