Eπίθεση κατά Διακοφώτη: «Είσαι ένα τίποτα, ξέρουμε τι έχεις κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Eπίθεση κατά Διακοφώτη: «Είσαι ένα τίποτα, ξέρουμε τι έχεις κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Τάκης Αγραφιώτης έστησε στον τοίχο το πρωτοπαλίκαρο της «Εξυγίανσης», Παναγιώτη Διακοφώτη, στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ

Η ένταση στη συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ, αναφορικά με τη συζήτηση για την ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού του Κυπέλλου Ελλάδος, συνεχίστηκε για πολύ ώρα. Μάλιστα, κάποια στιγμή πήρε τον λόγο και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Δωδεκανήσων. Ο άνθρωπος που πήρε πάνω του την πρόσφατη φαιδρή πρόταση περί παράνομης αναδιάρθρωσης στη Super League.

Με τα όσα είπε το «επιφανές» στέλεχος του συστήματος της «Εξυγίανσης», να προκαλούν νέα έκρηξη από τον Τάκη Αγραφιώτη. Και μάλιστα με πολύ βαριές κουβέντες. Κουβέντες που δείχνουν ότι είναι πιθανό το πρωτοπαλίκαρο της ΕΠΟ και πρωταγωνιστής στις περισσότερες τραγικές αποφάσεις που έχουν παρθεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, να αντιμετωπίσει σύντομα νομικά ζητήματα. Για όσα έχει κάνει…

Αναλυτικά όσα είπε ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού στον Διακοφώτη: «Ποιος είσαι εσύ Διακοφώτη που θα αποφασίσεις για το ποδόσφαιρο; Δεν σε ξέρουμε και εσένα; Εσύ είσαι χειρότερος από τον Ψαρόπουλο. Αυτός είσαι. Σε ξέρουμε. Είσαι ένα τίποτα. Νομίζεις ότι θα διοικήσεις το ελληνικό ποδόσφαιρο; Ξέρουμε -και με σοβαρούς μάρτυρες- τι έχεις κάνει στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Υπενθυμίζουμε ότι ο Διακοφώτης, πέραν του ότι αποτέλεσε τον μπροστάρη στην προσπάθεια της ΕΠΟ να αναδιαρθρώσει παράνομα τη Super League, προτείνοντας… 15 ομάδες, ως πρόεδρος της Επιτροπής Μεταγραφών και Ιδιότητας, ήταν αυτός που προσπάθησε να μεθοδεύσει τη μη παρουσια Χασάν, Τοροσίδη και Αβραάμ στον τελικό, αρνούμενος την επικύρωση της τροποποίησης των συμβολαίων τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ