Ολυμπιακός Κ19 – ΠΑΟΚ Κ19 2-0: Οι ερυθρόλευκοι «πάτησαν» τον ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός Κ19 – ΠΑΟΚ Κ19 2-0: Οι ερυθρόλευκοι «πάτησαν» τον ΠΑΟΚ

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος νικητής του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική της Super League Κ19.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον ΠΑΟΚ για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League Κ19 ME 2-0.

Τα γκολ για τους ερυθρόλευκους πέτυχαν ο Αλίγιαγκιτς στο 18’ για το 1-0 και ο Μοίρας που με γκολ στο 90’ διαμόρφωσε το τελικό 2-0. Οι παίκτες του «Δικεφάλου» είχαν τις δικές τους καλές στιγμές στην αναμέτρηση για σκοράρουν, αλλά στις δύο μεγαλύτερες περιπτώσεις δεν τα κατάφεραν.

Διαβάστε επίσης: Γιατί ο Ανδρέας Ντόι έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του Μίτσελ (vids)

Αρχικά μετά από κόρνερ, ο Ταξιάρχης απείλησε με κεφαλιά αλλά ο γκολκίπερ του Ολυμπιακού είχε «απάντηση» και στη συνέχεια, ο Γκιτέρσος έκανε ένα πλασέ, αλλά δε βρήκε καλά την μπάλα. Ο Τζίμας είχε τρεις φάσεις για να πετύχει ένα γκολ, ωστόσο στο 41′ αλλά και σε δύο περιπτώσεις στο δεύτερο ημίχρονο (70′ και 71′) τα σουτ του σταμάτησαν και πάλι πάνω στον Παπαδούδη.

Στο 90′ και ενώ οι φιλοξενούμενοι είχαν ανεβάσει ψηλά τις γραμμές τους, ο Μοίρας έφυγε στην αντεπίθεση και πλάσαρε σωστά διαμορφώνοντας το τελικό 2-0 για τον Ολυμπιακό.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Συλαϊδόπουλος): Παπαδούδης, Δρόσος (64′ Κουτσογούλας), Ρέτσος, Κουτσίδης, Χρήστου, Καλογερόπουλος, Κεϊτά (73′ Μουζακίτης), Σταυρόπουλος, Αλίγιαγκιτς (84′ Μοίρας), Παπακανέλλος (64′ Πατήρας), Μπακούλας.

ΠΑΟΚ (Μαλεζάς): Αγγελίδης, Γεωργιάδης, Δελληγιάννης, Φίλων, Σινανάι, Σνάουτσνερ, Μπάμπουρας (36′ Τζίμας), Τσίκος (81′ Βασιλειάδης), Γκιτέρσος, Γκούμας (81′ Καλόγηρος), Αδάμ.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ