Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν

Αυτή είναι η επόμενη ομάδα του Κάρλος Κορμπεράν

Σύμφωνα με τα αγγλικά Μέσα ο Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται σε πολύ προχωρημένες διαπραγματεύσεις με τη Γουέστ Μπρομ για τη θέση του προπονητή του συλλόγου. Οι λόγοι που η ομάδα του Μπέρμιγχαμ θέλει τον Ισπανό...

Έτοιμος για την επιστροφή στους πάγκους είναι ο Κάρλος Κορμπεράν.

Λίγο καιρό μετά την απομάκρυνση του από τον Ολυμπιακό, ο Ισπανός τεχνικός φαίνεται πως βρήκε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του. Και μάλιστα πρόκειται για μια επιστροφή, όχι μονάχα στους πάγκους, αλλά πιο συγκεκριμένα, στην Championship όπου ουσιαστικά «έφτιαξε» το όνομα του και τη φήμη του στο Νησί.

Διαβάστε επίσης: Ο «Γολγοθάς» του Ολυμπιακού: 18 μέρες-φωτιά σε Ελλάδα και Ευρώπη

«Νιώθω ότι έχω αφήσει δουλειά που δεν έχω ολοκληρώσει. Όταν τελείωσε ο τελικός στο Γουέμπλεϊ, σκέφτηκα ότι θέλω να παίξω ξανά το ίδιο ακριβώς παιχνίδι. Θέλω να τα καταφέρω», δήλωνε ο Κάρλος Κορμπεράν λίγες εβδομάδες μετά τον χαμένο τελικό απέναντι στη Νότιγχαμ Φόρεστ, για την άνοδο της Premier League με τη Χάντερσφιλντ.

Ο Κορμπεράν φαίνεται πως θα έχει τουλάχιστον μια ευκαιρία ακόμη. Αρχικά για να οδηγήσει τη Γουέστ Μπρομ στα play offs της Champions League ή και ακόμα στην απευθείας άνοδο. Σύμφωνα με τα τελευταία μεγάλα αγγλικά Μέσα, ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού έχει δώσει ήδη δύο καλές συνεντεύξεις στους ανθρώπους της Μπρομ, οι οποίοι έχουν ικανοποιηθεί με τα όσα έχουν ακούσει.

Ο νεαρός κόουτς είναι το μεγάλο φαβορί αυτή τη στιγμή και εφόσον δεν προκύψει κάποια τεράστια ανατροπή, τότε οι διαπραγματεύσεις θα προχωρήσουν άμεσα στο τελικό στάδιο. Ο Ισπανός είναι ο «εκλεκτός» της Γουέστ Μπρομ η οποία πάντως βρίσκεται σε τραγική κατάσταση.

Προτελευταία με μόλις 14 βαθμούς, μετά από 16 αγωνιστικές. Η Championship ωστόσο είναι το πρωτάθλημα των ανατροπών. Η διαφορά της 23ης Γουέστ Μπρομ με την 6η Μίλγουολ που ορίζει τις θέσεις των play offs είναι μόλις στους 12 βαθμούς.

Η εμπειρία του Κορμπεράν στο συγκεκριμένο πρωτάθλημα και κυρίως η πορεία που είχε ο Ισπανός με τη Χάντερσφιλντ την περασμένη σεζόν είναι και οι βασικοί λόγοι που οι άνθρωποι της Γουέστ Μπρομ προσπαθούν να «κλείσουν» την υπόθεση…

Τα Μέσα του Μπέρμιγχαμ μάλιστα υποστηρίζουν πως οι διάφοροι σχηματισμοί που χρησιμοποιεί ο Κορμπεράν και η ευελιξία που έχει στο να αλλάζει σύστημα και κατά τη διάρκεια των παιχνιδιών, είναι στοιχεία τα οποία έχουν εντυπωσιάσει τους ανθρώπους της Γουέστ Μπρομ.

Τα δεδομένα δείχνουν αυτή τη στιγμή πως ο «γάμος» ανάμεσα στον Κορμπεράν και τη Γουέστ Μπρομ βρίσκεται προ των πυλών, με τις υπογραφές να μοιάζουν περισσότερο με θέμα χρόνου…

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΑΡΘΡΑ