Επιστρέφει στους πάγκους ο Κορμπεράν; – Φαβορί για να αναλάβει την…

Επιστρέφει στους πάγκους ο Κορμπεράν; – Φαβορί για να αναλάβει την…

Ο Κάρλος Κορμπεράν λίγες εβδομάδες μετά την απόλυση του από τον Ολυμπιακό δεν αποκλείεται να επιστρέψει άμεσα στους πάγκους.

Ο Κάρλος Κορμπεράν απολύθηκε πριν από σχεδόν ένα μήνα από τον Ολυμπιακό, μετά από θητεία περίπου 50 ημερών και μόλις δυο νίκες σε έντεκα ματς.

Ο Ισπανός τεχνικός έφυγε από τους πρωταθλητές Ελλάδας μετά την ήττα από τον Άρη στο Κλεάνθης Βικελίδης, όμως φαίνεται πως το όνομα του έχει ιδιαίτερη… πέραση.

Συγκεκριμένα, ο Κορμπεράν εδώ και μερικές μέρες εμπλέκεται σε πολλά και διάφορα σενάρια στην Αγγλία, προκειμένου να αναλάβει ομάδες της Championship. Οι ομάδες που έχουν εκφράσει ενδιαφέρον για τον νεαρό Ισπανό κόουτς είναι η Μίντλεσμπρο και η Χαλ, όμως τις τελευταίες ώρες έχει μπει γερά στο «κόλπο» και η Γουέστ Μπρομ.

Ο Στιβ Μπρους απολύθηκε από την αγγλική ομάδα και βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή, με τον Κορμπεράν να είναι στην κορυφή της λίστας, σύμφωνα με όσα αναφέρουν τα ΜΜΕ στο Νησί.

Ο βασικός λόγος που η Γουέστ Μπρομ θέλει τον Ισπανό είναι η περσινή εξαιρετική του πορεία με τη Χάντερσφιλντ μέχρι και τον τελικό ανόδου, όπου έχασε από τη Νότιγχαμ στο Γουέμπλεϊ.

Οι Άγγλοι τονίζουν ότι ο Κορμπεράν δεν αποκλείεται να έχει ήδη μια πρώτη επαφή, ενώ τα ονόματα που «παίζουν» πέρα από τον πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, είναι αυτά των Μάικλ Κάρικ, Τζέσι Μαρς και του Ερνέστο Βαλβέρδε.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια, πως το σενάριο να αναλάβει ο τελευταίος παραδέχονται στο Νησί πως είναι τραβηγμένο, καθώς ο «τσινγκούρι» είναι στον πάγκο της Αθλέτικ Μπιλμπάο.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ