Παναθηναϊκός Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-0: Πήραν το ντέρμπι των… μικρών στο 91’ οι «πράσινοι»

Παναθηναϊκός Κ19 – Ολυμπιακός Κ19 1-0: Πήραν το ντέρμπι των… μικρών στο 91’ οι «πράσινοι»

Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού με γκολ του Ζεϊμπέκη στο 90+1', στο πλαίσιο της Super League Κ19 - Μείωσαν τη διαφορά στο -4 οι «πράσινοι» από τους «ερυθρόλευκους» και τον ΠΑΟΚ

Νικητής στο ντέρμπι «αιωνίων» των νέων ήταν ο Παναθηναϊκός Κ19, ο οποίος επικράτησε με σκορ 1-0 του Ολυμπιακού Κ19 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Super League Κ19.

Το «χρυσό» γκολ για το «τριφύλλι» πέτυχε ο Ζεϊμπέκης στις καθυστερήσεις του αγώνα και συγκεκριμένα στο 90+1′. Πλέον οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -4 από τους Πειραιώτες και τον ΠΑΟΚ.

Η πρώτη σπουδαία ευκαιρία στο ματς ανήκε στον Παναθηναϊκό στο 29′. Ο Παυλάκης έκανε το σουτ, με τον Παπαδούδη να διώχνει με το ένα χέρι την μπάλα. Στο 33′ ξανά οι γηπεδούχοι απείλησαν με την απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλοσκάμη, με τον τερματοφύλακα του Ολυμπιακού όμως να διώχνει εντυπωσιακά.

Στο 42′ ήταν η σειρά των φιλοξενούμενων να κάνουν ευκαιρία για γκολ, με την κεφαλιά του Μοίρα έπειτα από τη σέντρα του Παπακανέλλου από τα αριστερά να καταλήγει για πολύ λίγο άουτ. Ένα λεπτό αργότερα ο Παπακανέλλος πέρασε τους πάντες από τα δεξιά, έκανε το παράλληλο γύρισμα με τον Προδρομήτη να κόβει, αλλά τους παίκτες του Ολυμπιακού να διαμαρτύρονται σε εκείνο το σημείο για χέρι και να ζητούν πέναλτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο ο Ολυμπιακός μπήκε καλύτερα από τον αντίπαλό του, αλλά στο 61′ η μπάλα έφτασε στον Καλοσκάμη για τους γηπεδούχους, ο οποίος από το ύψος του πέναλτι σούταρε, αλλά ο Παπαδούδης απέκρουσε.

Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 90+1′ με γκολ-κεφαλιά του Ζεϊμπέκη έπειτα από εκτέλεση κόρνερ.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Παναθηναϊκός: Λίλο, Τσεβάς, Παυλάκης, Προδρομίτης (46′ Ζεϊμπέκης), Κατρής, Λιατίφης (83′ Κάλος), Κυριόπουλος, Συμεωνίδης, Νταμπίζας (53′ Ναλιτζής), Καλοσκάμης (83′ Τσιάβος), Βολάκης (83′ Σπαθάρης).

Ολυμπιακός: Παπαδούδης, Κουτσογούλας, Ρέτσος, Κωστούλας, Χρήστου, Τσέλα, Πατήρας (66′ Μπακούλας), Μουζακίτης, Μοίρας (70′ Προκοπίου), Παπακανέλλος (80′ Αλίγιαγκιτς), Σταυρόπουλος (80′ Φρέρης).

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ