Αρης – Μπόκα Τζούνιορς: «Γκρεμίστηκε» το «Βικελίδης» στη βράβευση του Γκάλη!

Αρης – Μπόκα Τζούνιορς: «Γκρεμίστηκε» το «Βικελίδης» στη βράβευση του Γκάλη!

Πρωτοφανής αποθέωση κατά την βράβευση του «Θεού» των «κίτρινων» από την ΠΑΕ Άρης, λίγη ώρα πριν τη σέντρα του μεγάλου φιλικού με τη Μπόκα Τζούνιορς. Ορθιοι 20.000 οπαδοί χειροκρότησαν τον συγκινημένο «Νικ».

Απίστευτες στιγμές εκτυλίχθηκαν κατά τη βράβευση του Νίκου Γκάλη από την ΠΑΕ Άρης, λίγη ώρα πριν την έναρξη του μεγάλου φιλικού ανάμεσα στους κίτρινους και τη Μπόκα Τζούνιορς.

Ο «Θεός» του συλλόγου πάτησε το χόρτο του γηπέδου περίπου στις 20:00 και το τι επικράτησε δεν μπορεί να καταγραφεί με λόγια. Ορθιοι περίπου 20.000 φίλοι των κίτρινων φώναζαν ρυθμικά το όνομά του, με εκείνον να είναι εμφανώς συγκινημένος και να κατευθύνεται με υψωμένα χέρια προς το κέντρο του γηπέδου.

Εκεί, ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Θόδωρος Καρυπίδης που τον συνόδευε, του απένειμε τιμητική πλακέτα και μια ανθοδέσμη, με αφορμή την τεράστια επιτυχία του να εισαχθεί στο «Hall of Fame» του ΝΒΑ.

Στη συνέχεια ο Νίκος Γκάλης έκανε τον γύρο του γηπέδου με κάθε θύρα να τον αποθεώνει με συνθήματα (τι την έκανε τη μπάλα ο Θεός…), καπνογόνα και εκείνον να ανταποδίδει με ένα πλατύ χαμόγελο.

Ο «Gangster» στάθηκε για λίγο μπροστά από τη Θύρα 3 των φανατικών οπαδών και ειδικά μπροστά από το μνημείο που έχει στηθεί ειδικά για τους οπαδούς των κίτρινων που έχουν φύγει από τη ζωή.

Στη συνέχεια ο «Νικ» κατευθύνθηκε στην κεντρική Θύρα από ανέβηκε ώστε να πάρει τη θέση του στα επίσημα με την αποθέωση να μην σταματάει ούτε… δευτερόλεπτο!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ