Κάργας: «Σε κακό σημείο η διακοπή – Να συνεχίσουμε όπως σήμερα»

Κάργας: «Σε κακό σημείο η διακοπή – Να συνεχίσουμε όπως σήμερα»

Ο Γιάννης Κάργας μετά τη φιλική νίκη του ΠΑΟΚ επί της Ασντόντ με 4-1, σχολίασε την εμφάνιση της ομάδας του αλλά και αυτήν την... περίεργη χειμερινή προετοιμασία.

Ο ΠΑΟΚ νίκησε το πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους με 4-1 απέναντι στην Ασντόντ χωρίς να αντιμετωπίσει ιδιαίτερα προβλήματα.

Ο ποδοσφαιριστής του «Δικεφάλου», Γιάννης Κάργας, μετά τη λήξη του ματς αναφέρθηκε στη διακοπή εξαιτίας του Μουντιάλ, τονίζοντας πως ήρθε σε κακό σημείο για τον ΠΑΟΚ, εξαιτίας της βελτιωμένης εικόνας που έδειχναν οι «ασπρόμαυροι» το τελευταίο διάστημα.

Διαβάστε επίσης: Ο Τζιοβάνι, ο Ριβάλντο και το απίστευτο με την Βραζιλία (vid)

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Κάργας στη NOVA:

«Είναι κάτι πρωτόγνωρο όλο αυτό με τη χειμερινή προετοιμασία εν μέσω της σεζόν. Είναι διαφορετικό και σίγουρα έχουμε χρόνο μεταξύ μας σε μια τέτοια περίοδο που σε διαφορετική περίπτωση δεν θα το είχαμε.

Στα τελευταία παιχνίδια η ομάδα κέρδιζε, δε δέχονταν γκολ. Οπότε αν πρέπει να κρίνουμε από αυτό το γεγονός νομίζω πως ήρθε σε κακή περίοδο για εμάς αυτή η διακοπή.

Όμως και πάλι έχουμε την ευκαιρία να ξεκουραστούμε, να δώσουμε πράγματα στον προπονητή για τη συνέχεια και για το ποιους θα επιλέξει να αγωνιστούν στα επίσημα παιχνίδια. Το σημερινό φιλικό ήταν μια καλή προπόνηση, εμείς θέλουμε να κερδίζουμε για να έχουμε μια ανάλογη καλή συνέχεια».

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ