ΠΑΟΚ – Άσντοντ 4-1: Ξεμούδιασμα με… ντόρτια

ΠΑΟΚ – Άσντοντ 4-1: Ξεμούδιασμα με… ντόρτια

Ο ΠΑΟΚ επιβλήθηκε άνετα της Άσντοντ με σκορ 4-1 στο πρώτο του φιλικό επί κυπριακού εδάφους.

Επέστρεψε με νίκη στις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο ΠΑΟΚ, καθώς επικράτησε άνετα με σκορ 4-1 της Άσντοντ στην πρώτη φιλική αναμέτρηση του Δικεφάλου επί κυπριακού εδάφους.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει πρόσωπα και σχήματα ενόψει της επανέναρξης του πρωταθλήματος, δίνοντας χρόνο συμμετοχής σε όλους τους ποδοσφαιριστές του, για να δει σε τι κατάσταση βρίσκονται μέχρι στιγμής.

Oι Θεσσαλονικείς μπήκαν με όρεξη στο παιχνίδι καταφέρνοντας να ανοίξουν το σκορ μόλις στο 10′ χάρη στο γκολ του Φελίπε Σοάρες, ύστερα από την πολύ ωραία πάσα του Αντρέ Ρικάρντο. Ο ΠΑΟΚ δεν σταμάτησε εκεί και έφτασε στο 2-0 με τον Ντιέγκο Μπίσεσβαρ να μετατρέπει σε ασίστ την πάσα του Μουργκ στο 27ο λεπτό.

Οι Ισραηλινοί απάντησαν δύο λεπτά αργότερα με δυνατό σουτ του Μπριόν, αλλά οι παίκτες του Λουτσέσκου βρήκαν με τη σειρά τους γκολ για να κάνουν το 3-1 με δράστη τον Μπράντον Τόμας από την τελική πάσα του Ράφα. Σκορ που ήταν και αποτέλεσμα ημιχρόνου.

Στο δεύτερο μέρος ο ΠΑΟΚ προχώρησε άμεσα σε τέσσερις αλλαγές, ενώ οι υπόλοιπες επτά έγιναν με τη συμπλήρωση μίας ώρας αγώνα. Όπως ήταν λογικό ο ρυθμός έπεσε και οι ομάδες έψαχναν τα πατήματά τους. Ο Κωνσταντέλιας με ένα πολύ όμορφο γκολ στο 79′ διαμόρφωσε το τελικό 4-1. Στα σημαντικά ήταν η επιστροφή του Γιάννη Μιχαηλίδη σε ματς της πρώτης ομάδας μετά τον σοβαρό τραυματισμό του. Τίποτα δεν άλλαξε στο φινάλε και το σκορ έμεινε στο 4-1.

ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι (46’ Ζ. Ζίβκοβιτς), Σάστρε (63’ Βιεϊρίνια), Κάργας (63’ Κουλιεράκης), Νάσμπεργκ (63’ Μιχαηλίδης), Ρ. Σοάρες (63’ Σελιμάι), Αουγκούστο (46’ Σβαμπ), Φ. Σοάρες (63’ Κωνσταντέλιας), Μουργκ (46’ Ελ Καντουρί), Μπίσεσβαρ (63΄ Κουαλιάτα), Ρικάρντο (63’ Νάρεϊ), Τόμας (46’ Ολιβέιρα)

Ασντόντ: Ζεράφι, Μπέντζαμιν, Τσβέτκοβιτς, Χάκμον, Ζάσνο, Σαμπάγκ, Χάρους, Λέβι, Μπριόν, Αντίρ Λέβι, Μαματά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ