Άρης Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-4: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος και διέλυσε τους Κύπριους

Άρης Λεμεσού – ΠΑΟΚ 1-4: Ξέσπασε στο δεύτερο μέρος και διέλυσε τους Κύπριους

Πραγματοποιώντας μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο ημίχρονο, ο ΠΑΟΚ «σκόρπισε» τον Άρη Λεμεσού με σκορ 4-1 σε φιλική αναμέτρηση.

Με μια πάρα πολύ καλή εμφάνιση στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ επικράτησε εύκολα με σκορ 4-1 του Άρη Λεμεσού στο τελευταίο του φιλικό παιχνίδι επί Κυπριακού εδάφους.

Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έπαιξαν κατά διαστήματα καλό ποδόσφαιρο στο δεύτερο 45λεπτο σημειώνοντας τρία τέρματα και έδειξαν πως πατούν αρκετά καλά, αφήνοντας αρκετά ικανοποιημένο τον Ρουμάνο τεχνικό με την απόδοσή τους.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων, προσπαθώντας να χτυπήσει κυρίως από τα αριστερά, χωρίς όμως κάποιο αποτέλεσμα. Όσο περνούσε η ώρα ο Άρης Λεμεσού μπόρεσε να ισορροπήσει το ματς, παγώνοντας ουσιαστικά τον ρυθμό, με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν πολλές φάσεις.

Η πρώτη καλή στιγμή ήρθε για τους Κύπριους στο 13′ όταν ο Στεπίνσκι πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά το πλασέ του πέρασε άουτ. Οι Θεσσαλονικείς απάντησαν με γκολ στην πρώτη ουσιαστικά μεγάλη φάση του παιχνιδιού στο 33′. Ο Κωνσταντέλιας βγήκε ωραία από τα αριστερά, σούταρε όμως ο τερματοφύλακας απέκρουσε, με τον Αουγκούστο να παίρνει το… ριμπάουντ και να κάνει το 1-0.

Έξι λεπτά αργότερα όμως ο Βραζιλιάνος μέσος έγινε αναγκαστική αλλαγή και στη θέση του μπήκε ο Σβαμπ. Έτσι το 1-0 παρέμεινε μέχρι το διαιτητής να στείλει τις ομάδες στα αποδυτήρια για την ανάπαυλα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΠΑΟΚ ξεκίνησε άκρως δυναμικά και πιέζοντας τους αντιπάλους του. Το 2-0 ήρθε στο 58′ με δράστη τον Μπράντον Τόμας. Ο Νάρεϊ κινήθηκε από τα αριστερά, έκανε το γύρισμα και ο Ισπανός επιθετικός βρήκε δίχτυα.

Πέντε λεπτά αργότερα ήταν η σειρά του Κουαλιάτα να κάνει ωραία κίνηση και να βρει τον Σβαμπ, με τον Αυστριακό να μην λαθεύει και με όμορφο τρόπο να κάνει το 3-0. Στο 77′ ο Νάρεϊ εκμεταλλεύτηκε το λάθος του αντίπαλου τερματοφύλακα και ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Κύπριοι ήταν να μειώσουν με κεφαλιά του Στεπίνσκι στο 88ο λεπτό της αναμέτρησης για το τελικό 4-1.

Άρης Λεμεσού: Σωφρονίου (46’ Γιάνταλ), Γιάγκο, Πηλέας, Μεντιούπ, Ντελμίρο, Στρούσκι, Γιαμπλόνκσι, Τζάβε, Μαγιαμπέλα, Στεπίνσκι, Γκομίς.

ΠΑΟΚ (α’ ημίχρονο): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Νάσμπεργκ, Ράφα, Φ. Σοάρες, Αουγκούστο (40’ Σβαμπ), Μουργκ, Ρικάρντο, Κωνσταντέλιας, Ολιβέιρα.

ΠΑΟΚ (β’ ημίχρονο): Κοτάρσκι (60’ Ζ. Ζίβκοβιτς), Βιεϊρίνια, Κάργας, Κουλιεράκης, Σάστρε 966’ Σελιμάι), Σβαμπ, Ντάντας, Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα, Νάρει, Τόμας.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ