Η Οσασούνα πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Σεβίλλη στην παράταση (1-1, 2-1 παρ.)

Η Οσασούνα πέταξε εκτός Κυπέλλου τη Σεβίλλη στην παράταση (1-1, 2-1 παρ.)

Η Οσασούνα πήρε μεγάλη πρόκριση απέναντι στη Σεβίλλη, επικρατώντας της ομάδας της Ανδαλουσίας με 2-1 στην παράταση και «πέταξε» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ισπανίας.

Η Οσασούνα πήρε μια ιστορική πρόκριση στα ημιτελικά του Copa Del Rey, αφήνοντας εκτός διοργάνωσης την απογοητευτική Σεβίλλη, επικρατώντας με 2-1 στην παράταση.

Η ομάδα από την Παμπλόνα προηγήθηκε στο σκορ στο 70ο λεπτό, όταν ο Άβιλα γύρισε πανέμορφα στο ύψος του πέναλτι και πλάσαρε τον Μπόνο για το 1-0. Οι γηπεδούχοι είχαν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο ματς, με τον Μπόνο να πραγματοποιεί ορισμένες εντυπωσιακές επεμβάσεις για να κρατήσει την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Ας μιλήσουμε για τον Σαμασέκου…

Στο 90′ ο Μπούντιμιρ δεν κατάφερε να κάνει το 2-0 με κεφαλιά και τελικά στο 90+5′ ο Ελ Νεσιρί με προβολή από κοντά, έπειτα από μπαλιά του Σούσο ισοφάρισε σε 1-1 και έστειλε το ματς στην παράταση.

Εκεί και πάλι η Οσασούνα εκμεταλλεύτηκε τη δική της μεγάλη ευκαιρία και στο 98′ ο Αμπντέ έκανε όμορφη κίνηση στα αριστερά και με δεξί σουτ έγραψε το 2-1, το οποίο παρέμεινε μέχρι και το τέλος του έξτρα ημιώρου, με τους γηπεδούχους να πανηγυρίζουν έξαλλα την πρόκριση στην επόμενη φάση του θεσμού.

Οσασούνα: Σέρτζιο Ερέρα, Κρουθ, Νταβίντ Γκαρσία, Ουνάι Γκαρσία, Μονκαγιόλα (101’ Ντιέγκο Μορένο), Τορό, Ορόθ (80’ Μπράσανατς), Άβιλα (81’ Μπούντιμιρ), Μόι Γκόμεθ (90+2’ Αριδάνε), Μπάρχα (68’ Ρουμπέν Γκακρσία), Κίκε (68’ Αμπντέ)

Σεβίλλη: Ντμίτροβιτς (46’ Μπόνο), Μπαντέ, Μοντιέλ (76’ Εν Νεσιρί), Νιανζού (87’ Σούσο), Γκουντέλι (95’ Ρεκίκ), Ακούνια, Χορδάν, Ράκιτιτς, Λαμέλα, Οκάμπος (61’ Τόρες), Μιρ (76’ Νάβας)

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ