Σεβίλλη – Κάντιθ 1-0: Ο Ράκιτιτς γλίτωσε τους Ανδαλουσιανούς

Σεβίλλη – Κάντιθ 1-0: Ο Ράκιτιτς γλίτωσε τους Ανδαλουσιανούς

Χάρη σε εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ιβάν Ράκιτιτς η Σεβίλλη επικράτησε με σκορ 1-0 της Κάντιθ και πήρε τρεις πολύτιμους πόντους στη μάχη για την παραμονή.

Ποιος στα αλήθεια θα περίμενε στο ξεκίνημα της εφετινής αγωνιστικής περιόδου ότι τη 18η αγωνιστική το παιχνίδι της Σεβίλλης με την Κάντιθ, στο «Σάντσεθ Πιθχουάν», θα ήταν… ντέρμπι παραμονής στην κατηγορία.

Και όμως, ήταν! Πριν την έναρξη της συνάντησης οι Ανδαλουσιανοί ήταν προτελευταίοι στην κατάταξη, αλλά χάρη στην ψυχραιμία του Ιβάν Ράκιτιτς, ο οποίος στο 89ο λεπτό ευστόχησε από τα 11 βήματα όταν η μπάλα «έκαιγε», η Σεβίλλη νίκησε με 1-0 και πήρε μια πολύ μεγάλη βαθμολογική ανάσα σκαρφαλώνοντας μερικές θέσεις και βγαίνοντας, προς το παρόν, από την επικίνδυνη ζώνη.

Ο αγώνας ήταν γεμάτος ένταση λόγω της βαθμολογικής κρισιμότητάς του. Στο 45΄+2 ακυρώθηκε γκολ του Έρικ Λαμέλα με υπόδειξη του VAR, ενώ στο 59ο αποβλήθηκε ο προπονητής της Σεβίλλης, Χόρχε Σαμπάολι και στο 88΄ ο Ιβάν Αλέχο της Κάντιθ, που είχε μπει αλλαγή στο 70΄.

ΣΕΒΙΛΛΗ: Μπόνο, Νάβας, Μπαντέ, Φερνάντο(74’ Μοντιέλ), Γκουντέλι, Ρέκικ, Ράκιτις, Zορδάν, Όλιβερ Τόρες(79’ Σούσο), Λαμέλα(74’ Οκάμπος), Εν-Νεσίρι(79’ Ράφα Μιρ)

ΚΑNTΙΘ: Λεντέσμα, Ίθα, Ερνάντεθ, Εμπαγιέ, Εσπίνο, Άλεξ Φερνάντεθ, Αλκαράθ(90’ Νεγρέδο), Μπονγκοντά(70’ Αλέχο), Οκάμπο(70’ Ντιαρά), Σομπρίνο(81’ Αρθαμέντια), Λοσάνο

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ