Συγκλονίζει ο Κολοβέτσιος περιγράφοντας τον σεισμό που έζησε στην Τουρκία

Συγκλονίζει ο Κολοβέτσιος περιγράφοντας τον σεισμό που έζησε στην Τουρκία

Πως έζησε ο Δημήτρης Κολοβέτσιος τον σεισμό στην Τουρκία.

Εκατοντάδες είναι οι νεκροί και τεράστιες οι καταστροφές από τον τρομακτικό σεισμό των 7,8 Ρίχτερ που έπληξε την Τουρκία. Ο σεισμός με επίκεντρο μερικές δεκάδες χιλιόμετρα από την τουρκική πόλη Γκαζιάντεπ, σάρωσε τη Συρία και έγινε αισθητός μέχρι την Αίγυπτο και τη Γεωργία.

Έλληνας ποδοσφαιριστής που αγωνίζεται σε ομάδα της Τουρκίας, περιγράφει τη στιγμή του φονικού σεισμού και τον τρόμο που βίωσε ο ίδιος και οι κάτοικοι. «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή», αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε επίσης: Μια μεζούρα για τη… ντροπή

«Δεν μπορούσα να κρατήσω ισορροπία»

Ο Δημήτρης Κολοβέτσιος, που ζει στην πόλη Καισάρεια, μιλώντας στο Open, περιέγραψε αρχικά: «(Έγινε στις) 4:30 περίπου, ήταν πολύ ισχυρός σεισμός. Εμείς είμαστε περίπου 3 ώρες από το επίκεντρο, οδικώς».

Σύμφωνα με τον ίδιο, η διάρκεια ήταν περίπου στο 1,5 λεπτό «αλλά είχε πολλούς μετασεισμούς».

«Τον νιώσαμε πολύ έντονα. Εγώ ήμουν στο κρεβάτι και μόλις σηκώθηκα δεν μπορούσα να κρατήσω την ισορροπία μου», δηλώνει στη συνέχεια.

Μιλώντας για την ώρα της δόνησης ο Κολοβέτσιος ανέφερε: «Όλοι έκλαιγαν, έμπαιναν σε αυτοκίνητα. Επικράτησε μία ταραχή». Πρόσθεσε δε, πως εκτός από τον σεισμό «είχαμε και το χιόνι να αντιμετωπίσουμε».






Σημειώνεται πως ο τραγικός απολογισμός του φονικού σεισμού αυξάνεται διαρκώς. Με βάση τους έως τώρα προσωρινούς απολογισμούς, έχει στοιχίσει τη ζωή σε τουλάχιστον 300 ανθρώπους σε Τουρκία και Συρία, προκαλώντας μεγάλες και εκτεταμένες υλικές ζημιές. Πάνω από 1.000 είναι οι τραυματίες.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ