Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA – Τι είπε ο Κατσουράνης για την «ανακοίνωση» της ΑΕΚ εναντίον του (vids)

Βγήκαν με… μεζούρες στο MEGA – Τι είπε ο Κατσουράνης για την «ανακοίνωση» της ΑΕΚ εναντίον του (vids)

Τι σχολίασε ο Κώστας Κατσουράνης για όσα διαδραματίστηκαν στο Περιστέρι, αλλά για τη «διαρροή» της ΠΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπό τους σχετικά με προηγούμενη τοποθέτησή του για τη διαιτησία στο παιχνίδι με τον Άρη.

Στην αναβολή της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ με αφορμή το… ύψος των δοκαριών στάθηκαν όπως ήταν φυσικό κατά μεγάλο βαθμό οι αθλητικές εκπομπές.

Στο MEGA και την SUPER ΜΠΑΛΑ οι Γιώργος Χελάκης, Μένιος Σακελαρόπουλος και Αντώνης Καρπετόπουλος βγήκαν με… μεζούρες.

Διαβάστε επίσης: Σπανός: «Τηλεφώνησα στον Μελισσανίδη για να παίξουμε και μου είπε ότι θέλει να πάρει το τρίποντο»

Την ίδια ώρα, στην εκπομπή του ACTION 24, ο Κώστας Κατσουράνης σχολίασε τα όσα έγιναν (ή μάλλον δεν έγιναν στο Περιστέρι), αλλά και την πρόσφατη «διαρροή» από την ΠΑΕ ΑΕΚ προς το πρόσωπό του, καθώς είχε είχε πάρει θέση και είχε πει για το πέναλτι που δεν είχε δοθεί στον Άρη στο ματς της Opap Arena.

Ο Κατσουράνης ανέφερε αρχικά:

«Δεν έχω ασχοληθεί με το θέμα με τα δοκάρια. Δεν ήμουν τερματοφύλακας. Εμένα η άποψή μου είναι πως τα ματς πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους.

Δεν μπορώ να ξέρω ακριβώς τι έχει γίνει σήμερα, αλλά είναι απόφαση του διαιτητή να μην ξεκινήσει το παιχνίδι. Η ΑΕΚ δεν μπορεί να ξεκινήσει το παιχνίδι από μόνη της.

Θυμήθηκα τα Γιάννενα που είχαν βγει με σκούπες. Οι καταστάσεις είναι κακές. Να σκάβουν, να μετράνε με μεζούρα. Είναι θέματα οργάνωσης που πρέπει να έχουν λυθεί από πριν. Είναι αστεία αυτά τα πράγματα.»

Όσον αφορά την θέση της ΠΑΕ ΑΕΚ εναντίον του, σχολίασε:

«Δεν έχω να πω κάτι. Δεν ζούμε στην Κίνα, είναι ξεκάθαρα τα πράγματα για εμένα».

Και μετά από σχετική ερώτηση αν τον έβαλαν να κάνει προπαγάνδα από την εκπομπή ή από κάποιον άλλον, απάντησε γελώντας πως όχι!

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ