Μπενφίκα: Υποψίες ότι έταξε μεταγραφή σε παίκτη και έστησε παιχνίδι για να βγει στο Champions League

Μπενφίκα: Υποψίες ότι έταξε μεταγραφή σε παίκτη και έστησε παιχνίδι για να βγει στο Champions League

Έρευνα της πορτογαλικής εισαγγελίας, καθώς υπάρχουν υποψίες ότι η Μπενφίκα έστησε παιχνίδι το 2018, για να πάρει το εισιτήριο για το Champions League.

Σύμφωνα με στοιχεία που παρουσίασε σε ρεπορτάζ του το το δίκτυο Tvi, η Μπενφίκα εγγυήθηκε μεταγραφή στον παίκτη της Μορεϊρένσε, Άλφα Σεμέντο, με αντάλλαγμα ένα πέναλτι την τελευταία αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι «αετοί» της  χρειάζονταν τη νίκη για να πάρουν τη δεύτερη θέση που οδηγούσε στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, σε βάρος της Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Κάτι που εν τέλει πέτυχαν, εξαιτίας ενός πέναλτι που καταλογίστηκε, σε αντίπαλο, ο οποίος το καλοκαίρι του 2018 πήρε μεταγραφή στη Μπενφίκα.

Μπενφίκα και Σπόρτινγκ Λισαβόνας ήταν ισόβαθμες και την τελευταία αγωνιστική, με την πρώτη να επικρατεί με 1-0 της Μορεϊρένσε και τη δεύτερη να χάνει με 2-1 από τη Μαρίτιμο εκτός έδρας.

Φαίνεται όμως πως οι άνθρωποι της Μπενφίκα είχαν τάξει μεταγραφή στον παίκτη που υπέπεσε στην παράβαση, αφού ο Σεμέντο λίγους μήνες αργότερα μετακόμισε στο «Ντα Λουζ».

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένεται το πόρισμα για το αν θα απαγγελθούν τελικά κατηγορίες.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ