Μυθική πρόταση προς τον Μέσι ετοιμάζουν οι Σαουδάραβες

Μυθική πρόταση προς τον Μέσι ετοιμάζουν οι Σαουδάραβες

Σύμφωνα με δημοσιεύματα η Αλ Χιλάλ είναι έτοιμη να προσφέρει ένα αδιανόητο συμβόλαιο στον Λιονέλ Μέσι.

Τα σενάρια για το μέλλον του Λιονέλ Μέσι συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, από την στιγμή μάλιστα που ο Αργεντίνος σούπερ σταρ δεν έχει ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, με την Παρί Σεν Ζερμέν.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ισπανική εφημερίδα «MARCA» οι Σαουδάραβες καλοβλέπουν τον 35χρονο και θέλουν να τον πείσουν να ακολουθήσει τον δρόμο που χάραξε ο Κριστιάνο Ρονάλντο. Με την ομάδα αυτή να είναι η Αλ Χιλάλ που είναι η πιο ιστορική της χώρας και μεγάλη αντίπαλος της Αλ Νασρ του Πορτογάλου.

Όπως γράφουν λοιπόν στην Ισπανία, οι άνθρωποι της Αλ Χιλάλ είναι έτοιμοι να προσφέρουν ένα μυθικό συμβόλαιο στο Μέσι που θα του αποφέρει το αδιανόητο ποσό των 220 εκατομμυρίων τη σεζόν! Όχι δεν είναι λάθος, τόσα ακριβώς φαίνεται να προσφέρουν οι Σαουδάραβες στον πρώην ηγέτη της Μπαρτσελόνα και μάλιστα σε μονοετή συμφωνία για να μπορεί αν θέλει να αποχωρήσει.

Θυμίζουμε πως ο Αργεντίνος αποτελεί, εδώ και μερικά χρόνια, πρεσβευτής της Σαουδικής Αραβίας με στόχο να βοηθήσει τη χώρα να αναπτυχθεί ποδοσφαιρικά.

Γράψτε το σχόλιο σας

Ακολουθήστε στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Αθλητικές Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, από

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΣΧΟΛΙΑ